#marketing A nyeremények házhoz mentek

Lezajlott már korábban az Előfizetni főnyeremény! kampányunk első sorsolása, ennek keretében 43 szerencsés előfizetőnket ajándékoztuk meg.
Hirdetés

Nyerteseink már az elmúlt hetekben a kotyogós kávéfőzőkkel készíthették el a zamatos feketét a reggeli újságolvasás mellé, sőt, felnőtt-gyermek kötényszettekben készíthették el a gasztrorovatunk receptjeit is.

Az idén a téli autógumiszett cseréjét is könnyedén megoldotta az a 3 szerencsés nyertesünk, akik a Sigma-Gum vállalat közreműködésével a saját autójukat készíthették fel a hűvös évszak útviszonyaira. A gyergyószentmiklósi Baricz Tibor, a székelydályai Séra Attila és székelyudvarhelyi Szász Ferenc lett gazdagabb a nagyértékű autógumi szettekkel. Előfizetőink rendkívüli módon örültek nyereményeiknek.

Köszönjük mindazoknak, akik eddig részt vettek kampányunkban, és bízunk benne, hogy továbbra is esélyt adnak maguknak arra, hogy az egyiptomi luxusutazás vagy a három belföldi wellness hétvége nyertesei lehessenek. Természetesen a kampányban résztvevők a december 17-ei sorsoláson túl, a garantált ajándékcsomagban is részesülnek, melybe egy vászonszatyornyi hasznos terméket rejtettünk el. Hogy melyek ezek a termékek?

Megtalálhatjátok a részleteket a www.lapok.ro weboldalunkon, vagy hívjatok bennünket bizalommal a 0726 720 517-es telefonszámon.

Hirdetés