Egy témajavaslat = ajándék színházjegy

Új hónap, új játék. Ha szeretnéd megnézni Az öreg halász és a tenger című darabot a Kolozsvári Állami Magyar Színházban, akkor olvass tovább!
Hirdetés

Folytatódik Színházjegy ajándékba! játékunk. A játékszabályok ugyanazok, mint eddig. Küldd el, hogy milyen témáról olvasnál szívesen a Nőileg felületein, és a neved máris bekerül a kalapba.  Ha szerencséd van, akkor te lehetsz az egyik szerencsés nyertes, aki ajándék színházjegyben részesül.

Erre az e-mail címre várjuk a témaötletedet: marketing@noileg.ro

Határidő: 2022. november 23., 12:00 óra

A szabályzatot itt éred el: Újra ajándékozunk!

A jegyek a november 24-ei Az öreg halász és a Tenger című előadásra szólnak.

A darabról írják: Az öreg halász és a tenger Cojimarban, egy kis kubai halászfaluban élő öreg halászember története. Egész életében a botos-zsinóros horgászat biztosította számára a betevőt, így az öregember született halász volt, aki mindig a legnagyobb halakat fogta. Azonban úgy tűnt, hogy szerencséje leáldozóban, mivel nem tudott már akkora halakat fogni, mint hajdanán. A nyolcvanötödik tengeren töltött napon az öregember egy óriási marlinnal találja szembe magát. Így kezdődik a legnagyobb küzdelem a tenger mélyén bujkáló marlin és a felszínen horgászbotját szorongató öregember között.

Hirdetés