#marketing Előfizetni főnyeremény!

Ismét meglepünk Titeket egy ajándékcsomaggal! Sőt, két sorsolással is! Naprakész információkat és változatos, színes olvasnivalót kínálnak sajtótermékeink, ezt pedig most ismét megtoldjuk: egy kis pluszt csempésszünk az olvasás élményéhez. 
Hirdetés

Akik előfizetnek szeptember 13-december 13. között 12 hónapra a Nőileg magazinra vagy a Heti Hirdető hetilapra, esetleg 4 hónapra a Székelyhon vagy Krónika napilapokra, azok értékes ajándékcsomagban részesülnek, és két sorsoláson is részt vesznek.

Előfizetőink triplán is jól járnak:

  1. Garantáltan megkapják a nagy gonddal összeállított ajándékcsomagunkat.
  2. Ebben az ismerősöknek továbbadható utalvány is lesz, amely 1 hónapos előfizetésre szól, arra a kiadványra, amelyre előfizetett (Székelyhon, Krónika, Heti Hirdető, Nőileg).
  3. Sorsoláson vesz részt. Ha most fizet elő, kettőn is!

Mit rejt az ajándékcsomag?

Az idei ajándékcsomagunkba személyesített vászonszatyrot, fűszeres mézet, betűtésztát, receptgyűjteményt és továbbadható előfizetési utalványt rejtettünk. A megvásárolt előfizetést és a hozzá kapcsolódó ajándékcsomagot a megrendeléstől számított maximum 2 héten belül a lapkézbesítő kollégáink házhoz szállítják, így Neked csak annyi a dolgod, hogy a www.lapok.ro weboldalon, ügyfélszolgálataink valamelyikén vagy lapkézbesítőinknél előfizessen a kedvenc sajtótermékére.

Miért érdemes előfizetni október 25. előtt?

Azért, hogy mindkét sorsolásunkon részt vehess, hiszen az említett dátumon már gazdára talál 3 szett autógumi, 20 darab kotyogós kávéfőző, 20 darab felnőtt-gyermek kötényszett, tehát összesen 43 különajándékot sorsoljuk majd ki. 

Azok, akik az említett dátum előtt fizetnek elő, részt vesznek a második sorsoláson is, melyre december 17-én kerül sor: akkor 1 egyiptomi luxusutazás, valamint 3 belföldi wellness hétvége talál gazdára.
Hirdetés

 

Részletekért keress bennünket a 0726-720517-es telefonszámon!

 

Bota Ingrid

marketingmenedzser

Hirdetés