#marketing Hamarosan újra Kuponakció a Nőileg magazinban

Idén áprilisban ünnepeljük 8-ik szülinapunkat, így közkívánatra újra megismételjük Kupont neked! akciónkat! A tavalyi év augusztusában a rengeteg olvasói visszajelzés azt bizonyította, hogy nagyon szeretitek a kedvezményeket, és szerettek tudatosan vásárolni, helyi termelőket támogatni, így idén tavasszal újra a legmenőbb akciókkal várunk. 40 erdélyi vállalkozás, több mint 80 termék, akár 8000 lej kedvezmény. Ez a mi születésnapi ajándékunk neked! Gyere és ünnepelj velünk!
Hirdetés
  • Ha szeretnél tudatosabban shoppingolni;
  • Vásárlói szavazatoddal szívesen támogatsz helyi kézműveseket és szolgáltatókat;
  • Esetleg szívesen próbálnál ki új és izgalmas termékeket;
  • Vagy nem szívesen maradsz le az 50%-os kedvezményekről;
  • És szeretnél akár 8000 lejt megspórolni:

Akkor gyere, szülinapozz velünk, és vegyél részt a Kupont neked akciónkban!

Mint, ahogy megszokhattátok az előző kampány alkalmával, az áprilisi lapszámunkban is arra vállalkozunk, hogy kedvezményes kuponokkal kedveskedünk neked, amelyek kézzelfogható termékekre vagy komplex szolgáltatásokra válthatóak. Összesen 40 vállalkozó részvételével másodszor indítjuk útjára a Kupont neked! akciónkat, tehát így közel 5 oldalnyi kedvezményes kuponkavalkád vár rád az áprilisi lapban.

A termékskála oly széles, hogy maradéktalanul felsorolni nem lehet, de abban biztosak vagyunk, hogy megtalálod a számodra tökéletes vállalkozást. Legyen szó ruházatról, kiegészítőkről, hobbikellékekről vagy éppen táplálkozási tanácsadásról – mindenre van egy opciónk. Sőt, az egészségmegőrzési, a szépségápolási és a lakásdekorálási akciók sem maradnak ki.

Hogy milyen klassz márkák vesznek részt az akcióban? Kukkints be a kulisszák mögé:

Minden, ami egészség és szépség:
Minden, ami ékszer:
Minden, ami ruha:
Minden, ami élelmiszer és környezetvédelem:
Minden, ami gyerek:
Minden, ami otthon:
Minden, ami esküvő:
Minden, ami vállalkozás:

Kövess minket Facebookon és Instagramon, hiszen hamarosan mutatjuk, hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat rejtenek a kuponok!

Hirdetés