A Nőileggel nyertek életükben először: egyiptomi luxusutat és wellness hétvégét

A Nőileg Angyala hozta el a szerencsét két előfizetőnk életébe is: az ünnepi kampányunk révén a gyulakuti Koncz Judit egy belföldi pihentető hétvégét, míg a csíkszeredai Olteán Éva egy egyiptomi luxusnyaralást nyert, bár korábban mindketten úgy tartották, hogy Fortuna nem szokott kedvezni nekik. Eddig.
Hirdetés

Ahogy olvasóink kíváncsiak arra, ki „bujkál” egy-egy szerkesztői név mögött, mi is kíváncsiak vagyunk, kik olvasnak minket, írásainkat. Az utóbbi hetekben minden új előfizetőnk ajándékcsomagot kapott a Nőileg Angyalától, és a legszerencsésebbek wellness hétvégét és luxuskirándulást is nyerhettek. Természetesen, kíváncsiak voltunk, kiknek kedvezett a szerencse.

„Ajándékért ajándékot kaptam”

A Gyulakután élő Koncz Judit édesanyját lepte meg a Nőileg előfizetéssel, születésnapjára. „Édesanyám szeret olvasni, most a nyugdíjas éveiben erre több ideje is jut erre. Ha olyan helyen jártam, mindig vettem neki valamilyen folyóiratot is, nem csak könyvet. Nőileget meg éppen azért, mert

közel áll hozzánk, sok érdekes cikk van benne, sokszor ismerősöket látunk viszont a címlapon vagy valamelyik rovatban. Nemrég az Aviva oktatómmal „találkozhattam” a Nőileg online felületén”

– meséli Judit.

„Nagyon örült neki, és már lapozza, olvassa, és megbeszéltük, hogy majd átadja nekem is. Egyébként, ha valami érdekeset, meghatót olvas, mindig megosztja velünk, a gyerekeivel” – teszi hozzá gyulakuti előfizetőnk.

Ugyanakkor az édesanyja öröme után Juditot is meglepetés érte, mivel ő nyerte meg az előfizetési kampányunk során kisorsolt családi wellness hétvégét a székelyudvarhelyi Septimia Hotels & SPA Resortba. Mint mondja, rég el is felejtette, hogy a hetekkel ezelőtt megrendelt előfizetéssel akár nyerhet is.

„Nagyon örvendtem, meglepett. Rám kevésbé jellemző módon, alig kaptam szavakat. A családom, a férjem és a két gyerekünk is nagyon örült. Ezzel pedig körbe is ért az ajándékozási kör. Én szerettem volna megajándékozni édesanyámat, és végül én is ajándékot kaptam.”

„Mindenki velem akar jönni Egyiptomba”

Olteán Évánál már nagyon sokan bepróbálkoztak, hogy hátha magával viszi az egyiptomi luxusutazásra, amely az előfizetési kampányunk főnyereménye volt. És nemcsak a családja, de a diákjai és a kollégái is szívesen elkísérnék. Éva ugyanis kémiatanár a csíkszeredai Márton Áron Gimnáziumban, és amióta kiderült, hogy egyiptomi luxusutazást nyert, sokan gratulálnak neki.

Hirdetés

Éva hűséges olvasónk, mindig megvette a lapot, amikor meglátta, vagy kíváncsi volt valakire a lapból.

„Azért szeretem a Nőileget, mert olyan emberekről olvashatok benne, akik itt élnek közöttünk.

Főleg a portré jellegű írásokat kedvelem, szeretem Sipos Betti cikkeit, és hadd ne soroljam tovább, mert valakit biztosan kihagyok, és azt nem szeretném. Most a legfrissebb olvasmány, ami kimondottan megfogott, az a lelkésznő, Székely Kinga Réka tollából származik, és a karácsonyi ajándékozásról szól. Az nem a lapban, hanem a Nőileg online felületén jelent meg” – sorolja kedvenceit csíkszeredai előfizetőnk.

És hogy könnyebbé tegye a hozzáférést, Éva úgy döntött, megajándékozza önmagát, és megrendeli a lapot. „Ez így sokkal egyszerűbb. Házhoz jön. Nem is tudtam, hogy ezzel ajándék vagy nyeremény is jár. Már annak nagyon megörültem, amikor az előfizetés mellé megkaptuk az ajándékcsomagot. Nem tudom, megéri-e ez a Nőilegnek, hogy minden előfizetőt megajándékozott, de minket már ez a kis kedvesség is nagyon boldoggá tett” – vallja be Éva.

A ráadás pedig a fődíj, vagyis az egyiptomi luxusutazás volt. „Amikor kiderült, hogy megnyertük, nagyon meglepett. Még nem jártunk Egyiptomban, úgyhogy izgalmas lesz. Bár a férjem nem szereti a nagy meleget, arra gondoltunk, hogy inkább tavaszra vagy őszre időzítjük a kirándulást.”

Az Előfizetni főnyeremény! kampány szeptember 13. és december 13. között zajlott. Mindazok, akik előfizettek 4 hónapra a Székelyhon vagy Krónika napilapokra, vagy 1 évre a Nőileg magazinra vagy a Heti Hirdetőre, egy ajándékcsomagot is kaptak. Ugyanakkor a kampány során két sorsolásra is sor került: az első alkalmával 43 ajándék (húsz kotyogós kávéfőző, húsz megszemélyesített felnőtt-gyermek kötényszett, és hárman autógumi-szett) talált gazdára. A második sorsoláson pedig három előfizető belföldi wellness hétvégét nyert, illetve fődíjasunk egyiptomi luxusutazást.

Kiemelt képünk illusztráció: Shutterstock

Szeretek megajándékozott lenni – Karácsonykor legyen karácsony!

Hirdetés