#marketing Te miről olvasol szívesen a Nőilegben?

Már régóta dédelgetsz magadban egy jó kis témajavaslatot? Esetleg ismersz olyan személyt, akit szívesen viszontlátnál a Nőileg címlapján? Vagy csak egyszerűen vannak területek, amelyekről szívesen olvasnál Erdély egyetlen magyar nyelvű magazinjában? Írd meg nekünk, és mi megjutalmazunk. Hogy hogyan? Olvass tovább!
Hirdetés

A  közel egy évtizedes működésünk során azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy erdélyi közismert személyekkel, példaértékű történetekkel, hétköznapi hősökkel ismertessük meg olvasóinkat. Hónapról hónapra törekszünk arra, hogy változatos, színes olvasnivalót biztosítsunk számotokra. Az elmúlt években író-olvasó találkozók és különböző kampányok során igyekeztünk bevonni benneteket is a lap életébe, most újra eljött az alkalom, hogy a véleményeteket kérjük.

Ha elkülditek témaötleteiteket, akkor egy vagány játékban is részt vehettek, amelynek keretében 7 személy ajándék színházjegyeben részesül.

Erre az e-mail címre várjuk leveleiteket: marketing@noileg.ro

Határidő: 2022. október 25, 12:00 óra

A jegyek az október 26-ai Ősvigasztalás című előadásra szólnak, és felhasználhatóak a Kolozsvári Állami Magyar Színházban.

A darabról írják: Tamási Áron elveszettnek hitt drámája csupán a 70-es években került a nagyközönség elé, sokszor máig zavarba hozva színházi alkotót és nézőt egyaránt, hiszen Tamási korát megelőzve a modern magyar dráma olyan lehetőségét villantotta fel az Ősvigasztalásban, amely a világirodalom olyan fontos műveinek hangulatához és mondanivalójához hasonlítható, mint Federico García Lorca Vérnásza vagy Yermája.

A teljes szabályzatot itt érheted el: Újra ajándékozunk!

Hirdetés