#2021 Tizenkét igen az értékeink mellett

Itt ahol élünk, a keleti blokkban, de szerte a világon is az elmúlt harminc évben megtanultunk nemet mondani azokra a dolgokra, amik eddig bántottak, amelyek kimozdítottak az egyensúlyunkból. Időközben annyi mindent utasítottunk el, akár zsigerből is, hogy ma azt érzékeljük, elbillent az a bizonyos egyensúly, ami a lelki békénk, szellemi nyitottságunk alapja lenne. 

Megfogalmazódott bennünk, hogy immár ideje van annak, hogy igent mondjunk nyíltan, hangosan olyasmikre, amik fontosak nekünk, amik számunkra értéket képviselnek. 

A Nőileg csapata arra vállalkozik az új évtized első évében, hogy kiálljon a jónak, szépnek, értéknek, emberinek tartott dolgokért, mint amilyen a szakértelem, mint az örökség, a szerelem, mint amilyen a béke, az elfogadás és elengedés, és miért ne, újra szeretnénk tanulni azt is, mitől kell magunkat szívből, megfontoltan távol tartani, és mit érdemes magunkhoz ölelni. 

A Nőileg magazin 2021-es mellékleteiben az említett témákban kívánunk megszólalni és állást foglalni, határokat kitolni vagy éppen nyitni az új felé, embereket, sorsokat felvillantva. 

Tartsatok velünk!

Velünk tartasz 2021-ben? Kérd most az egyéves előfizetésedet: www.noileg.ro/elofizetes