#együttváltozunk Álomház – 20. feladat

A Nőileg pszichológus-szerzőivel (Asztalos Ágnes, Bartha Krisztina, Dimén-Varga Tünde, Szalay Zsuzsanna) belső utazásra hívunk, és #együttváltozunk mottóval, napi szinten jelentkezünk olyan útmutatással, önismereti feladatokkal, melyek segíthetnek önmagunk felfedezésben. Egy olyan belső utazásra indultunk el, amely által talán többek, jobbak, empatikusabbak, toleránsabbak, a környezetünkre figyelmesebbekké válhatunk. Bíztatunk arra, hogy csatlakozzatok hozzánk, és írjátok meg tapasztalataitokat!

Íme a huszadik feladat Bartha Krisztinától:

Tervezzétek meg közösen az álomházatokat! Készítsetek róla egy felülnézeti rajzot! Akár több szintes is lehet az épület, legyen minél kidolgozottabb, részletezőbb. Tervezzétek meg és rajzoljátok le a berendezést és a kertet is. Beszéljétek meg, kinek mi az igénye, ki mire szeretne teret a házban. Gondoljátok végig, hogy a mostani (vagy a jövendőbeni) otthonotokban milyen szabályokat működtetnétek, ami megkönnyíti az együttélést.

Van-e olyan saját igényetek, ami nem teljesül a jelenlegi életetekben? Hogyan lehet, hogyan tudtok a mostani életteretekben ezen változtatni? A beszélgetés során vigyázzatok egymásra, arra, hogy hogyan próbáljátok meggyőzni egymást. A cél az, hogy jobban megismerjétek a másik igényeit és álmait a közös élettérről.

Hogy sikerült a feladat? Ha megosztanád másokkal is inspirációként, írd meg nekünk.

Kiemelt kép: Shutterstock