Harisnyafesztivál

Színes harisnyákkal vidámabb az ősz.

A késő őszi-téli napok megvidámítója lehet a harisnya. Olyan még nem volt, hogy ilyenkor valamelyik változata ne jönne velünk szembe, hiszen számtalan funkciót ellát. Nemcsak a hidegtől véd, hanem kiegészítőként is pompásan megállja a helyét, divatos. Legyen akár  horgolt, egyszínű, festett vagy pöttyös,a harisnya mindig könnyen kombinálható, és szemet gyönyörködtető.

Több szezon óta sem került le a dobogóról a horgolt harisnya, ezért azt bármikor bátran elővehetjük. Lehet kényelmes, bohókás ruhákkal társítani és hosszú szárú bőrcsizmával is.

Fotó: Angyalosi Bea

 

A harisnyazokni egyik változata ez a kötött darab, amely ártatlanságával együtt is rendkívül szexi lehet. Hordható miniszoknyával vagy rövidnadrággal egy oxford cipő vagy egy pántos vastag sarkú társaságában, de ha eltakarjuk, akkor is csinos lehet.

Fotó: Angyalosi Bea

 

A festett harisnyákkal valósággal ki lehet rúgni a hámból, mert már önmagukban is színesek, és bolondos öltözetet kívánnak. A legjobb, ha egyszínű ruhák kíséretében hordjuk, de ha tarkára van kedvünk, akkor viszont nagyon engedjük el magunkat, csak a színskálára és a formák harmóniájára figyeljünk oda. 

Fotó: Angyalosi Bea

 

A kis mintás harisnya az office look-ot dobhatja fel, de megteszi a hatását egy vasárnap délutáni sétán is, ahol klasszikusan elragadóak kívánunk lenni. Ezúttal a cukiság a részletekben van, de ott is megteszi a hatását.