Az átalakulásé ez a hónap

November első harmadában az egyensúlykeresés, a harmóniára való törekvés és ennek érdekében az önvizsgálat és a belső átalakulás a legfontosabb feladat. (Cikkünk a 2020-as Nőileg magazin novemberi számában jelent meg.)

A Skorpió jegyében járó Napot most a Mars uralja, a cselekvőképességünket tehát a visszafogott erő határozza meg. Ebben az időszakban arra figyeljünk kiemelten, hogy közel egy héten keresztül a Merkúr a Szaturnusszal fog egy olyan fényszöget alkotni, amely éppen a benne rejlő feszültség által ösztönöz arra, hogy megoldásokat keressünk, megvalósítsunk valamit. Ez a kapcsolódás szeptember 22–24. között már egyszer létrejött, most újraélhetünk valamit az akkori történetekből, megmutatkozhat az akkori döntéseink eredménye, vagy visszatérhet valami, amit akkor nem tudtunk megoldani.

Különösen figyeljünk ekkor a közlekedésre, a helyváltoztatásra, a megértésre, a beszélgetéseinkben, kapcsolatainkban megjelenő feszültségekre, legyünk türelmesek, körültekintőek, fegyelmezettek. Ha bármilyen akadályt, korlátot tapasztalunk az összpontosításban, a hatékonyságban, vegyünk vissza az iramból, pihenjünk, és haladjunk lépésről lépésre.    

Pozitív változások várhatók

A Jupiter és a Plútó együttállását előzőleg áprilisban, majd júliusban tapasztalhattuk meg, most visszaköszönhetnek valamiképpen az akkori események, ami újabb fordulatokat eredményezhet a világban is. A hit, bizalom, bölcsesség találkozik a mélységekkel, a szélsőségekkel, a gyökeres átalakulással, a minőségi változással, a kirobbanó energiával, ami ismételten a szeretet elmélyítésére ad számunkra lehetőséget.

Az optimista verzió szerint ebben az időszakban esély van arra, hogy a világjárvány megállítására megoldás szülessen, hiszen a Jupiter a gyógyulás bolygója is, a Plútó pedig az újjászületésé, a regenerálódásé.

Kapcsolódó

    Ennek az esélyét növeli, hogy november közepén a Nap megértést segítő módon kapcsolódik hozzájuk, azaz rávilágíthat a megoldásokra. Lehet, hogy ezek az eredmények csak januárban mutatkoznak meg, de a folyamat itt elindulhat. Ebben az időszakban mindenképpen érdemes az eseményeket több oldalról megközelíteni és összhangra törekedni, ugyanakkor kerüljük a tömeges megmozdulásokat.  

    Kiemelt képünk illusztráció: Shutterstock

    Friss lapszámunkat alább kérheted: