Nyaraljon Gyulán a Hőforrás Hotelben!

TÁMOGATOTT TARTALOM

Fedezze fel a történelmi hangulatú, ámde modern és virágos Gyulát! A város Magyarország délkeleti régiójában, Erdély kapujában fekszik. Gyula nem csak a több, mint 600 éves téglaváráról ismert, hanem a nemzetközi hírű Várfürdőről, Várszínházról és a tavasztól őszig megrendezésre kerülő sokszínű rendezvényeiről. Ez a település kiváló úticél minden korosztály számára, és az aktív és a passzív nyaralás kedvelői is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb programokat.

A Hőforrás Üdülőszövetkezet & Hotel a Várfürdő közelében egy 4 hektáros parkban terül el. A szálloda saját fürdőjében a gyógy- és termálmedence március végétől november végéig üzemel, az úszómedence áprilistól, míg a gyermekmedence időjárás függvényében májustól áll a legkisebb vendégek rendelkezésére. A gyermekkel érkezők figyelmébe ajánljuk a Várfürdő legújabb attrakcióját, az új gyermek víziparadicsomot. De nem is muszáj kilépni szállodánk kapuján, hiszen parkunkban új játszótér található és a gyerekek vidám hangulatáról Jázmin kabalafiguránk, valamint az iskolai szünetek idején animációs programok (pl. kézműveskedés, csillámtetoválás) gondoskodnak. A Hőforrás Hotel azonban nem csak a családosok számára ajánlott, hiszen gyógymedencénk alkálihidrogén-karbonátos gyógyvize mind a megelőzésben, mind a már kialakult ízületi megbetegedésekre is kiváló. Felnőtt vendégeink egész évben több ingyenes programon vehetnek részt, mint például nordic walking oktatáson vagy vízitornán. A 2022-ben megújult superior szobák tökéletes kényelmet biztosítanak vendégeinknek, ezen kívül ajánljuk a komfort, családi szobáinkat és másfél- és kétszobás lakrészeinket is.

Keresse húsvéti és nyári ajánlatainkat a www.hoforrashotel.hu honlapon vagy kérjen egyedi ajánlatot a szallasrendeles@hhgy.hu e-mail-címen!

Várjuk Önt és kedves hozzátartozóit Gyulára a Hőforrás Hotelbe!