Ördög Nóra és Nánási Pál Erdélyben? Igen!

TÁMOGATOTT TARTALOM

Régi nagy vágya válhat valóra mindazoknak, akik a magyarországi kereskedelmi csatornákról, illetve személyes hangvételű Youtube-videóikból jól ismert párossal szeretnének személyesen találkozni, hiszen októberben Ördög Nóra és Nánási Pál Erdélybe látogat.

„Igazából egy kicsit hálásak is vagyunk az elmúlt évek leállásnak, hiszen az ötlet, hogy Nánásiékat elhozzuk az erdélyi közönséghez ekkor fogalmazódott meg bennünk. Egy szerencsés véletlennek köszönhetően, a Magyarországon már óriási népszerűségnek és hatalmas előadói tőkének örvendő TRACCS szervezőivel sikerült megismerkednünk ez idő alatt. Ennek és a kölcsönös szimpátiának köszönhetően pedig el is indult a közös együttműküdés” – meséli Kozma Péter, az esemény főszervezője és az Eventikum rendezvényszervező iroda ügyvezetője az ötlet kipattanásának történetéről.

A szervezők elmondása szerint nem hagyományos előadói estre számíhatnak a résztvevők, sokkal inkább egy közvetlen, interaktív beszélgetésre készülhetnek, ahol kedvenceik igazi emberi arcát ismerhetik meg. A családias hangulatot tovább erősíti, hogy kamerák és a sajtó részvétele nélkül zajlik a zárt est, így olyan privát sztorikat, élettörténeteket is megtudhatnak, amelyek a nagy közönség elől rejtve maradnak. A program sarkalatos pontja a spontaneitás, nincsenek előre megírt kérdések sem, a résztvevő közönség kíváncsiságától függ, hogy mely témák kerülnek majd terítékre.

Ha már teríték, akkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy számos rajongó jelezte már a házaspár felé, hogy nagyon szívesen vendégül látnák, illetve lehetőséget biztosítanának az itteni ízek megkóstolására. Az esemény beharangozó videójában Nánási Pál el is mondja, hogy szeretnék átérezni az igazi Erdély fílinget, amelyhez szerintünk a hagyományos erdélyi ételek és italok kipóbálása elmaradhatatlan.

A műsorvezető és fotós páros elmondása szerint ezer éves tervük, hogy ellátogatnak hozzánk és szeretnék gyermekeiknek, és vlogjaikon keresztül majd az anyaországi közönségüknek is megmutatni Erdély kincseit. Bár azt nem tudjuk, hogy az itt töltött szabadidőben mely helységekben lehet elcsípni Nánásiékat, viszont Ördög Nóra említést tesz arról, hogy szülővárosának, Mórahalomnak Csíkszentmárton a testvértelepülése és gyerekként számtalanszor megfordult a térségben. Lehetséges, hogy családjával közösen is körbejárják gyermekkora kedvenc helyszíneit?

„Bízunk benne, hogy minden koroszály számára egy élvezhető, tartalmas estet kínálhatunk. Ha a közönség részéről felmerül az igény az ismétlésre, akkor állunk elébe a feladatnak. Jelenleg már a novemberi hónapra készülünk. Hamarosan közzétesszük a részleteket a Facebook-oldalunkon és a weboldalunkon egyaránt” – zárja beszélgetésünket Kozma Péter főszervező.

A Traccs és Eventikum közös szervezésében három erdélyi városban találkozhatnak az érdeklődök kedvenceikkel. A beszélgetős, traccsolós estékre Marosvásárhelyen, Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön kerül sor október 10-12. között. A jegyek értékesítése már elkezdődött. Az ideji rendezvények egyik újítása, hogy az estekre csak online, az Eventikum weboldalán vásárolhatnak jegyeket az érdeklődök. Érdemes mielőbb lecsapni rájuk, ha nem szeretnénk lemaradni.

Az esemény médiapartnere a Médiatér.