A hegedű is öltöztet

Tóth Kati énekesnő számára a divat ugyanazt jelenti, mint a zene: az önkifejezés eszköze. Rajong a táskákért, a virágmintás darabokért, kedvence a ceruzaszoknya, és még a hegedűből is „katis” kiegészítőt varázsol. (Cikkünk a 2019-es Nőileg magazin júniusi számában jelent meg.)

Bár a divat befolyásolja Tóth Kati énekesnőt abban, hogyan öltözködik, azért már nem változik olyan gyakran a ruhatára, mint évekkel ezelőtt. Kialakult a saját stílusa, épp csak új, különleges darabok kerülnek a többiek mellé, amelyeket nem lehet otthagyni a boltokban egy shopping alkalmával. Ő egy igazi nő! „Szeretek nézelődni, a boltokban ráérősen sétálni” – mondja. Tudatosan vásárol. Körülnéz mindenhol, kipróbál több kombinációt, kiválasztja azt, ami megtetszik, és ami jól áll, majd beépíti ruhatárába.

Néha elegáns, nőies, máskor a laza oldalát szereti mutatni, merészebb darabokat pedig egy-egy fellépés, videoklip forgatása során visel. Ám amikor lazán, lapos lábbeliben énekelheti kedvenc dalait, azt is szívesen teszi. Mivel minden rendezvény jellege más és más, esélye van változatosan öltözködni.

 

Imádja a virágmintás ruhadarabokat, szereti pólón, kabáton, ingen. Ha más mintát választ, annak igazán különlegesnek kell lennie, hogy megvásárolja. Főként világos színeket ölt magára. A fehér, a rózsaszín és a világoskék a top 3. Mintákban, ruha-összeállításokban többnyire ezeket a színeket válogatja össze. A kiegészítőkre pedig különösen nagy hangsúlyt fektet, a táskák szerelmese ő (főleg a Chanel és Dior darabok).

Ha egy egyszerű trikót vesz fel farmerrel és lapos talpú cipővel, biztosan kombinál hozzá egy nyakbavalót, vagy egyik kedvenc táskáját akasztja a vállára. „Mindig kell legyen egy kiegészítő rajtunk”

– adja a jó tanácsot. Kati követi az új kollekciók bemutatását is, kíváncsian figyeli a kiegészítők szerepét, a színek és minták játékát. Alexander McQueen és Karl Lagerferld a kedvenc divattervezői közé tartoznak. „Sajnos a munkásságát egyiknek sem követhetjük már, de amiket alkottak, úgy érzem, maradandó. Karl Lagerfeld utolsó kollekciója nagyon megható volt számomra.”

 Kettő az egyben

Kedvence a ceruzaszoknya. Igazán nőies nemcsak kivitelezése, de hossza miatt is. Ezt az állatmintás megoldást, mely Tom Ford 2019-es tavaszi kollekciójára emlékezteti őt, nagyon szereti. A felső azért érdekes, mivel kétféleképpen lehet hordani: a kivágással hátul vagy akár elöl.

 

Különleges kiegészítő

Kapcsolódó

  Ezt az érdekes színű elegáns darabot fellépéseken szokta viselni. Minden részletében szereti: az anyagát, a hullását, a félvállas megoldást, a loknit, és nem mellékes az sem, hogy kényelmes. A legfontosabb viszont a kiegészítő, a hegedű.

  Másképp virágzik

  Szereti a virágmintát, sok kis ingje, kabátja, trikója van. Most egy cipő sarkán köszön vissza ez a minta. Farmerrel és egy inggel is nagyon trendi, viszont most ruhát választott hozzá, és stílusban kicsit elütő kabátot. Kiegészítő gyanánt nem hiányozhat egy hozzá illő táska.

  Megbeszélés vagy koktél a barátnőkkel?

  Laza, de mégis van benne valami elegáns. Az ingblúz anyaga nagyon kellemes, színe nem mindennapi, és feldobja a darabot a hátul megköthető masni. Barátnős beszélgetésre és tárgyalásra is szívesen felveszi. Az alacsony lakk Oxfordok a kedvenc cipői közé tartoznak.

   

  Katis

  Aki ismeri Tóth Katit, biztosan azt mondja majd erre az összeállításra, hogy ez katis. A fehér inget a különleges kolibri madaras minta dobja fel. Hozzá a kiszámíthatatlan tavaszi napokon vagy akár egy hűvösebb nyári estén is tökéletes választás ez a puha tapintású mellényke. A táska gyönyörű színű Chanel-utánzat.

  Fotó: Angyalosi Bea

  Segítsünk közösen a nehéz helyzetbe került erdélyi családoknak! A Nőileg, együttműködésben a Gyulafehérvári Caritasszal támogató programot indított, mellyel célkitűzésünk legalább 50 erdélyi család segítése fél éven keresztül. Adakozásra hívjuk a Nőileg olvasóit és nemcsak! Támogatásoddal segíthetsz munkanélkülivé vált családfenntartókat, kiskorú gyerekeiket egyedül nevelő szülőket. További részleteket itt olvashatsz, vagy kattints az alábbi gombokra: