Ezt vedd meg neki!

Túlzás nélkül állíthatjuk: a karácsony előtti ajándékvásárlási időszak valóságos ámokfutás tud lenni. Ha a mikor és miből kérdésköre nem is okozna gondot – nagycsaládosoknál, sok keresztgyermek esetén azonban ez is tényező –, a mit a fogas kérdés. A jó ajándék nem feltétlenül drága, hanem személyes, ötletes, vagány. Segítünk!

Ha férfi a célszemély, minket a következő a pasis dolgok nyertek meg: hasznos és nem túl drága kütyü-ajándék a hands free telefonos fülhallgató (főként, hogy újfent a jogosítványba kerül, ha vezetés közben telefonál), és a mindenféle arcszőrzet ápolását is egyszerűbb szakszerű felszereléssel végezni. A Tile Pro azért zseniális, mert soha nem emlékeznek, ugyebár, melyik kabát vagy nadrág zsebében hagyták az autó kulcsát. Fotógalériánkban azt is mutatjuk, mit tennénk még a fa alá, hol szerezheted be és mi mennyit kóstál.

Nem könnyű egy nőnek vásárolni, s ezt mi, nők tudjuk leginkább. Hány sál-sapka-táska ment vissza a boltba cserére! Nekünk ezek tetszettek: selyem párnahuzat, mely kíméli az arcbőrt, segít a ráncok megelőzésében, és fenséges érzés erre hajtani a fejünket. LED-sminkes tükör, mert sosem megfelelő a fény a szépítkezéshez, szatén pizsama, hogy királynőként térjünk nyugovóra, plusz jól jön a mindenféle bőrápolási  is tartozék is. 

Fejtörést okozhat gyereknek ajándékot vásárolni is: a szülők szeretik a fejlesztő játékokat, a gyerekek azonban játszani, mint fejlődni szeretnének. A felsoroltak közt van ilyen is, olyan is: együtt játszhat a család a társasokkal, a futballkaput télen-nyáron, kint és bent is használja a gyerek, a játszóházakból ismert Bobo-Car pedig nagy kedvenc. Nem kell túlgondolni: a gyerek akkor örül a legjobban, ha vele játszunk. És majdnem mindegy, mi a játék neve.

Bővebben a fentiekről a decemberi Nőileg magazin Dresszkód rovatában olvashat.  

Kiemelt kép: Shutterstock

A cikk nyomtatott változata a Nőileg magazin 2019. decemberi lapszámában jelent meg.