Kényelem és elegancia ‒ Seres Andrea gardróbja

Lendület, kreativitás, kiforrott egyéniség – ez jellemzi Seres Andrea marosvásárhelyi vállalkozót. Ez érezhető azokon a ruhákon is, amelyeket nagy örömmel mutatott meg nekünk. (Cikkünk a 2014-es Nőileg magazin júliusi számában jelent meg.)

Seres Andrea neve már évek óta összeforrt virágüzlete nevével. Sokan talán nem is tudják, hogy hívják, egyszerűen csak Mary Queenként emlegetik (ez virágüzletének neve – szerk. megj.). Kreatív csokrokat, különböző virágkompozíciókat készít már tíz éve, és számos esküvői dekorációt álmodott meg, többnyire marosvásárhelyi menyasszonyok örömére. Andi nem egyszerű üzletasszony, részt vesz a napi munkában: egyszerre vezeti a szalont, közben ötletel, dekorál, csokrokat készít.

Sokat dolgozik, és ez az oka annak is, hogy évekkel ezelőtt száznyolcvan fokot fordult az öltözködési stílusa.

„Egyszer csak elkezdtem kényelmesen öltözködni. Leszálltam a magas lóról, vagyis már nem hordok minden nap magas sarkút”

– fogalmaz huncutan. Ezután elkezdte lapos cipőkkel, kényelmes ruhadarabokkal gazdagítani ruhatárát. Fontos lett számára, hogy könnyedén tudjon mozogni az üzletben. Bár napi munkájában odafigyel a részletekre, kiegészítőket csak ritkán hord, a színes sál azonban elmaradhatatlan kellék a szelesebb, hűvösebb napokon.

Farmer és ing – ezek azok a ruhadarabok, amelyek bármikor kéznél vannak. Sötétkék ingruháját gyakran viseli, mert egyszerű, elegáns, de főként kényelmes. Zöld-barna lapos talpú szandálja feldobja ezt az összeállítást.

A Demi Curve márkájú farmernadrághoz most egy színes topot társított, és az egyik nagy kedvencét, a Tommy Hilfiger cipőt. Ez a kedvenc márkája. Szolid, kényelmes, ámde elegáns stílusához ez a brand passzol a leginkább.

Kapcsolódó

    Egy fehér, nyári nadrághoz is trikó dukál, ha pedig hűvösebbre vált az idő, a kötött, Jean Pascale- felső egy kis barna övvel mindkét nadrágos összeállításhoz illik.

    A parfüm öltöztet, így Andi is elhozta nekünk kedvenc illatát, ami nem más, mint Christian Diortól a J’adore.

    Andrea látogatásunk végén elárult egy titkot: nem igaz, hogy soha nem hord magas- sarkú cipőt. Esküvőn, különböző ünnepségeken felhúzza, de akkor is csak pár órára, aztán mezítláb ropja tovább. Üzletasszonyként is lehet így.

    Fotó: Rab Zoltán