#mutassjópéldát Segíthetünk? Jelentkezz vagy jelölj egy családot támogatásra!

A koronavírus-járvány – közvetve vagy közvetetten – máris rengeteg családot érint, ezrek veszítették el munkahelyeiket, vagy vált bizonytalanná a jövőjük, a megélhetésük. A Nőileg – szoros együttműködésben a Gyulafehérvári Caritasszal és a Mutass jó példát! program példaképeivel – Újrakezdés névvel indítja útjára segítő programját, azokra az erdélyi családokra fókuszálva, akiknek sürgős, áthidaló megoldásokra van szükségük a túléléshez.

Ismersz olyan erdélyi családokat, akiket nagyon nehéz anyagi helyzetbe sodort a világjárvány? Tudsz olyan szomszédokról, ismerősökről, barátokról, ahol kiskorú gyerekeket nevelnek és a koronavírus miatt veszítették el a bevételeiket, a munkájukat? Netán épp a te családodnak jelent óriási gondot most az albérletfizetés, a (lakás)hitel, vagy a gyerekek mindennapi ellátása?

Ha a válaszod IGEN, jelöld őket vagy saját családodat a Nőileg és a Gyulafehérvári Caritas Mutass jó példát! Újrakezdés programjába!

Célkitűzésünk olyan erdélyi családok segítése fél éven keresztül havi 500 lej értékben, akiknek most ez is sokat jelenthet a világjárvány okozta krízisből való kilábalásra.

A jelölési/jelentkezési űrlapot itt találod

Kérdésed van a programmal kapcsolatban? Keress minket bizalommal az alábbi e-mail-címen: mjp@noileg.ro