#marketing 3+1 karácsonyi ajándéktipp

Sokak számára a december fejtörést, megoldásra váró problémák sokaságát hordozza, éppen ezért mi szeretnénk levenni egy gondot a Te válladról. Ha nem tudod, hogy mivel ajándékozd meg szeretteidet, vagy nincs időd a boltok polcai között keresgélni a tökéletes ajándékot, de mégis szeretnél olyan meglepetést a karácsonyfa alá, amellyel örömet szerezhetsz, akkor van egy jó hírünk.

Ugyanis Olvasni még szabad! kampányunk megalkotásakor az a cél vezérelt bennünket, hogy egy komplex, sokszínű ajándékcsomagot állítsunk össze, amely magában foglalja mindazt a törődést és odafigyelést, amelyet szeretteid iránt érzel.

Te választhatod ki, hogy a megajándékozott számára, mely sajtótermékünk lehet izgalmas. A Nőileg magazinban a sokszínű női lét témái kapnak szerepet, így tökéletes lehet a női szeretteid számára. A napi hírek olvasói megtalálják Székelyföld és Erdély legfontosabb történéseit, eseményeit a Székelyhon és Krónika napilapjainkban. De, ha van olyan családtag, aki szívesen keresztrejtvényezik, miközben a nagyvilág érdekességeiről informálódik, akkor számára a Heti Hirdető a legjobb választás.

A napi, heti vagy havi olvasnivaló mellé pedig egy teljes élményt is biztosít a fél kilogrammos kávé és a két darab megszemélyesített kávésbögre, melyet ajándékcsomagunk tartalmaz. És ha ez még nem lenne elég: a csomagban egy továbbadható előfizetés ajándékutalványt is elrejtettünk, amellyel egy újabb családtag örömét garantálhatod.

Ajándékozz idén karácsonykor időtálló, minőségi terméket, amelyet szeretteid mindennap kinyitnak majd. Minden 1 éves Nőileg vagy Heti Hirdető, illetve 4 hónapos Székelyhon vagy Krónika előfizetés mellé garantáltan ajándékcsomagot biztosítunk.

Ne maradj le az év egyik legjobb ajánlatáról, hiszen az akció december 14-ig tart!

Részletekért keresd weboldalunkat: www.lapok.ro ,vagy hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 0726-720517-es telefonszámon.

Olvasni még szabad! Ajándékozni jó!