Bagaméri Noémi, a fülbevalók szerelmese

Bagaméri Noémi, az Erdélyi Magyar Televízió Panoráma című műsorának szerkesztő-műsorvezetője igazi divatdiktátor. Stílusa nőies és kislányos, üde és egyedi egyszerre.

Az Erdélyi Magyar Televízió Panoráma című műsorának szerkesztő-műsorvezetője, Bagaméri Noémi igazi divatdiktátor. Stílusa nőies és kislányos, üde és egyedi egyszerre.

Egyébként az a típusú nő, aki ha fölveszi a szekrényajtót, az is jól áll neki, emellett kiváló érzékkel párosítja az egyedi és trendi darabokat. Egy jól összeállított szettben lennie kell egy csavarnak, egy különleges elemnek, mondja. Ez legtöbbször a fülbevaló, amit sokszor és szívesen vásárol. Stílusérzékét, merészségét édesanyjától örökölte, meséli.

Hetente többször is képernyőn van, így megjelenésének mindig kamerabarátnak kell lennie. Ilyenkor nem szívesen hord extravagáns, feltűnően mintás darabokat. Kamerán kívül, civilben jöhet a trottyos, szakadt farmer és egy laza felső, a lényeg, hogy kényelmes legyen. Ha éppen rossz napja van, és nincs kedve öltözködni vagy sminkelni, akkor sem engedi meg magának, hogy legalább egy vagány fülcsivel ne dobja fel a ruházatát, meséli nevetve.

Az egyedi darabokat utazások, nyaralások során szerzi be, ha valamibe beleszeret, nem tud neki ellenállni. Újabban viszont egyre tudatosabban vásárol ruhát, egyik fő kritérium a már meglévő darabokkal való társíthatóság lett.

A fülbevalók szerelmese, ezeket leggyakrabban utazásokon szerzi be. Az egyedi darabokról illatok, épületek, hangulatok, nyaralások emléke köszön vissza.

„Szerencsésnek érzem magam, mert gyakran interjúzom hazai vagy magyarországi dizájnerekkel, tőlük rengeteg jó ötletet kapok. Nemrég régi, megunt ruhákat szabtunk újra, ezt nagyon élveztem. Szekrénytakarításkor mindig rengeteg olyan ruha előkerül, amit már nem hordunk. Ha viszont átszabjuk, vagy valami csavart csempészünk bele, akkor máris viselhető. Az Anna and the Barbies frontemberével, Pásztor Annával interjúztam a Double Rise fesztiválon, és éppen erről beszélgettünk. Ő is gyakran szabja át a megunt cuccait” – meséli Noémi.

Egy M-es, férfi szabású fehér póló összevágva egy nagyon nőies és trendi darabbá válhat. 

„A színes szoknyám kivétel volt, nem untam meg, de kíváncsi voltam arra, hogy ha felrojtozom és összebogozom, mi lesz belőle” – mondja Noémi. Szerintünk jó lett.

Az új ruhák természetesen mindig nagy kedvencek, a barátnőkkel cserélgetett ruhadarabok szintén újnak számítanak. A kényelmes, egyszerű ruhácskákba nagyon bele tud szeretni, mert forgatásokon sem lehet velük mellélőni. Ilyen a párduc-boci mintás ruha, ami azért kedvenc, mert jól kombinálható, szoknyával vagy anélkül is hordható.

A bőrtáskára egy milánói leánybúcsú alkalmával talált rá, szerelem volt első látásra. A szívecskés szoknya az a típusú darab, ami akkor jön jól, ha éppen nincs kedve bonyolult szettet összeállítani. Ez a minta az a csavar, ami pont elég ahhoz, hogy jól érezze magát. Az alakítható kígyólánc szintén nagy kedvenc, karkötőként és hajpántként is működik.

Az egybe nadrágot a húgától kapta születésnapjára, ezért is hordja szívesen. Hozzá egyik kedvenc fülbevalóját társította. A kanárisárga szandált egy bevásárlóközpontban szerezte be, szerelem volt első látásra.

A bő nadrágot (kiemelt képen) Brüsszelből vásárolta, a formája és a színe miatt lett nagy kedvenc. Általában elegáns magassarkúval kombinálja, de egy lazább cipővel társítva is jól működik.

Fotó: Angyalosi Beáta 

A cikk nyomtatott változata a Nőileg magazin 2018. júliusi-augusztusi lapszámában jelent meg. 

Előfizetésért látogasson el webáruházunkba >>>