ARCHÍV Burkold magad pulóverbe!

Pihe-puha, meleg és az őszi-téli szezon legtrendibb ruhadarabja – azt hiszem, ennél több érv nem is kell, hogy idén a hideg időben pulcsit viseljünk. Nagyszerűen kombinálható, feldob minden viseletet, és nem, nem fogunk nagyobbnak tűnni benne, ha okosan társítjuk. Didergés ihlette írás következik, nem csak a didergős napokra. (Cikkünk a 2018-as Nőileg magazin novemberi számában jelent meg.)

Pihe-puha, meleg és az őszi-téli szezon legtrendibb ruhadarabja – azt hiszem, ennél több érv nem is kell, hogy idén a hideg időben pulcsit viseljünk. Nagyszerűen kombinálható, feldob minden viseletet, és nem, nem fogunk nagyobbnak tűnni benne, ha okosan társítjuk. Didergés ihlette írás következik, nem csak a didergős napokra.

1. ajánlat: Idézzük meg az ősz színeit!

A mustársárga szín mindenkinek jól áll, üdeséget áraszt, ezt tükrözi vissza majd az arcunk is. Mindemellett a szezon divatszíne is, így semmiképp sem fogunk mellényúlni, ha beszerzünk egy hasonló darabot. A lyukacsos, bő pulóver idén slágertermék, kombináljuk farmerrel és bakanccsal, ha pedig valami elengánsabbal dobnánk fel, vegyünk fel mellé egy tweed vagy kordbársony anyagú szoknyát.

2. ajánlat: Sikkes fekete

A fekete télen-nyáron az elegancia színe. Így ha rendkívül hideg van, de mégis meg kell jelennünk, vegyük elő legszebb fekete pulcsinkat, húzzunk alá egy fekete ruhát, és máris kész a tökéletes megjelenés. Az izgalmasabb hatás érdekében válasszunk olyan fekete darabot, amelyen van valami fényes, vagy dobjuk fel egy feltűnő nyaklánccal. És a piros rúzst semmiképp ne felejtsük ki az összeállításból!

 3. ajánlat: Pompázzunk színekben!

Legyen ősz vagy tél, nem szabad visszariadni az élénk színektől. Rózsaszín, lila, sárga, piros, narancs, legyen minél feltűnőbb, annál ragyogóbban mutatunk benne. Ez a rózsaszín pulóver tökéletes kiegészítője lehet egy fekete ceruzaszoknyának, de akár egy barna bőrszoknyához is társítható. Dobjuk fel kendővel, és még vonzóbb lesz!

4. ajánlat: Szexi csipke

Ha valami tökéletessé tesz egy pulcsit, az a hozzá kombinált csipke. Ez az összeállítás nem a munkahelyi követelményt teljesíti, de este tündökölni lehet benne. Ehhez a szetthez a magassarkú elengedhetetlen, s bár nálunk hiányzik, egy jókora nyaklánc még jobban kiemelné az összhatást.

5. ajánlat: Ruhapulcsi

Ez az a hosszú pulcsi, ami nemcsak meleg, de ruhaként is viselhető. A gyöngyök révén a szürke szín is sokkal érdekfeszítőbb lesz, a még feltűnőbb hatás érdekében kombináljuk izgalmas mintázatú vagy térdfix hatású harisnyával. Ez a szett nem feltétlen kíván meg magas cipőt, egy bakanccsal is hódíthatunk benne.

6. ajánlat: Hagyjuk szabadon a vállat vagy a hátat!

Ha igazán magasra szeretnénk emelni a mércét, válasszunk az újabb sikertermékek közül. Idén hódít a vállra leeresztős pulóver vagy a hátat megmutató darabok. Lélegzetelállítók leszünk benne, ugyanakkor elegáns is.

 7. ajánlat: Gyöngyök mindenhol

Csak azoknak ajánljuk, akik szeretnek kitűnni. Egy gyöngyökkel sűrűn kirakott pulóver egyedi darab, egy egyszerű fekete nadrágot vagy egy lazább farmert is azonnal különlegessé varázsol. Ceruzaszoknyával társítva bármikor viselhető a munkahelyen is.

 

Fotó: Máthé Zoltán /modell: Szűcs Réka

A friss lapszámunkat alább kérheted:

Kapcsolódó