Burkolózzunk bundába

A hideg évszak örök és megunhatatlan alapdarabja volt és lesz a bunda. Lehet kabát vagy mellény, de akár cipő és táska is, mindegy, csak szőrme legyen!

A hideg évszak örök és megunhatatlan alapdarabja volt és lesz a bunda. Lehet kabát vagy mellény, de akár cipő és táska is, mindegy, csak szőrme legyen!

Állatvédelmi és pénztárcakímélő szempontok miatt is maradjunk a műszőrménél, amely éppen szín- és formavilágbeli sokszínűsége miatt kedvenc az idei szezonban is. Feltűnő és nőies, extra meleg és puha.

Bunda

A bunda mindig is a nők nagy kedvence volt, nagyon nőies, nagyon szexi és nagyon feltűnő tud lenni, főleg harsányabb színben, akár mellény formájában is. Vigyázzunk, jetikké vagy szőrmókká azért ne váljunk, tartsuk szem előtt, hogy a nem megfelelő fazonú, színű, méretű szőrmekabát optikailag nagyíthat!

Tipp: Nemcsak elegáns viseletként hordhatjuk a szőrmebundát, hanem hétköznapi szettekhez, akár sportosabb megjelenéshez is hozzárendelhetjük. Forma szerint igencsak sokszínű kínálatból válogathatjuk ki a nekünk megfelelőt: a bunda lehet derékig érő, bő, öves, nagy, de akár palástszerű költemény is. Színben pedig jöhet a megszokott természetes színű, de a feltűnő mintázatú és a feltűnő árnyalatban pompázó szőrme is. Nem kell félni, egy púderszínű kis darab is nagyon tud öltöztetni!

Kiegészítők

Szőrméből készülhet sál, sapka, kesztyű, táska, gallér, ékszer is akár. Vigyázat: mindent csak ízlésesen, mert ebben az esetben (is) a kevesebb néha több!

Tipp: Szőrméből lehetőleg mindig csak egy darab legyen rajtunk! Tehát ha van egy szőrmesálunk, egy bundával már sok lesz. Kombináljuk inkább egy szép szövetkabáttal, a bundát pedig egy bolondos kötött sállal.

Cipő

A szőrme a lábbelik világában is igen közkedvelt, idén a szandálokon és a papucsokon is megjelent. A szokásos hótaposókon, a bakancsokon, csizmákon a meleg hatást emeli, de sportcipőket is díszíthet egy kis bunda.

Tipp: Ha egy szőrös lábbeli mellett döntünk, fontos, hogy passzoljon az egész megjelenésünkhöz. 

A cikk nyomtatott változata a Nőileg magazin 2017. januári lapszámában jelent meg. 

Előfizetésért látogasson el webáruházunkba >>>