#együttváltozunk Főzzünk örömmel – 17. feladat

A Nőileg pszichológus-szerzőivel (Asztalos Ágnes, Bartha Krisztina, Dimén-Varga Tünde, Szalay Zsuzsanna) belső utazásra hívunk, és #együttváltozunk mottóval, napi szinten jelentkezünk olyan útmutatással, önismereti feladatokkal, melyek segíthetnek önmagunk felfedezésben. Egy olyan belső utazásra indultunk el, amely által talán többek, jobbak, empatikusabbak, toleránsabbak, a környezetünkre figyelmesebbekké válhatunk. Bíztatunk arra, hogy csatlakozzatok hozzánk, és írjátok meg tapasztalataitokat!

Íme a hét utolsó feladata, azaz a tizenhetedik Dimén-Varga Tündétől:

Ezekben a hónapokban azok is rákényszerülnek a főzésre, akik eddig házon kívül ettek. Mi lenne, ha ebben is meglátnánk a jót, ha ezt a javunkra fordítanánk? A főzésben annyi öröm, annyi kreativitás rejlik, aknázzuk ki!

  • Ha eddig nem főztünk, kezdjük a tervezéssel, egyszerű ételek készítésével!
  • Ha eddig is konyhatündérek voltunk, emelhetjük a lécet, megtanulhatjuk a bonyolultabb ételek elkészítését, akár a kovászos kenyérsütést.
  • Rendezhetünk tematikus napokat, kipróbálhatjuk a nagyi vagy egy blogger receptjét, főzhetnek csak a fiúk vagy csak a gyerekek.
  • Engedjük el a teljesítménykényszert, örüljünk a pillanatnak, a finom ételnek, egymásnak! Ne feledjük, nem egy kiesős versenyben vagyunk, hanem csapatépítőn!

Hogy sikerült a feladat? Ha megosztanád másokkal is inspirációként, írd meg nekünk kommentben a bejegyzés alá vagy a marketing@noileg.ro e-mail-címre!

Kiemelt kép: Shutterstock