Mosolyjel a sportcipő

Csipetnyi elegancia sportcipővel „lazítva”, belebújós kényelem. A főszerepben: anya és fia, Bagoly Zsuzsi sepsiszentgyörgyi díszlet- és jelmeztervező és kisfia, Soma gardróbja. Egyedi, divatos és vagány!

Csipetnyi elegancia sportcipővel „lazítva”, belebújós kényelem. A főszerepben: anya és fia, Bagoly Zsuzsi sepsiszentgyörgyi díszlet- és jelmeztervező és kisfia, Soma gardróbja. Egyedi, divatos és vagány! 

„Három éve nem igazán tudok arra figyelni, hogy mit vegyek magamra, a praktikusság az első” – vezet be világába Zsuzsi. Előkerültek a belebújós, könnyen és hamar felvehető ruhák, természetesen csak a zsuzsis darabok.

{hirdetes}

A fekete-fehér vagy a föld színei vannak előnyben, mert „egy csipetnyi elegancia mögé bújhatok azzal, ha letisztult formákat hordok”. Az egyszerű színű ruhák nála a magabiztosságot sugallják, de ha épp nincs kedve vagy ideje öltözködni, akkor jöhetnek a sötétebb színek is.

Színházi ember, talán ezért keresi a színpadiasabb, egyedi szabású, érdekes vonalvezetésű ruhákat. Sem a piros színt, sem a farmert nem tudja elviselni magán, annál inkább a bő ruhákat, a tunikákat és a szoknyákat.

Kicsit megbolondította a mostani sportcipőláz, azért szereti, mert könnyen tud benne Soma után szaladni, és mozgásszabadságot ad. Ugyanakkor a sportcipő kiválóan megtöri a ruhák elegenciáját, és „tesz egy mosolyjelt az aznapi viseletemre”. „Ha viszont meglátok egy kézműves, finom bőrcipellőt, biztosan nem tudok ellenállni neki” – vallja be Zsuzsi.

Soma ruhatára azt mutatja, hogy körülötte forog a világ. Gondosan válogatott, mindig passzoló cuccokban jár. „Rengeteg inspirációt kapok a környezetemből, hogyan öltöztessem változatosan és egyedien a kisfiamat”, mondja Zsuzsi, majd hozzáteszi: sokszor elképzelte és megvarrta Soma ruháit azokból az anyagokból, amiket ők már nem hordanak.

Az a fotózáson is kiderült, hogy Somát egyáltalán nem zavarja az öltöztetés, anyukája viszont mindig szem előtt tartja, hogy ami épp rajta van, kényelmes legyen, maximális szabadságot adjon neki a mozgásban.

 Fotók: Máthé Zoltán

A cikk nyomtatott változata a Nőileg magazin 2016. novemberi lapszámában jelent meg. 

Előfizetésért látogasson el webáruházunkba >>>