Újraértelmezett szépségápolás: egy hely, ahol test-lélek-szellem megpihen és újjáéled

TÁMOGATOTT TARTALOM

Nőként és férfiként egyaránt vágyunk a szépre, a kényeztetésre, a relaxációra, arra, hogy a rohanó mindennapokban egy kicsit magunkra, befelé figyeljünk. Ezt az igényt felismerve a marosvásárhelyi Sophie Beauty Hub terapeutái, a szépséget újraértelmezve, átfogó módon nyújtanak alternatívákat a szépülni, fogyni, egészségesebben élni vágyóknak. Szalonjukból kilépve a rohanó mindennapok örömmel fűszerezetté válnak.

Minden egy ázsiai utazással kezdődött. A kevéssel is elégedett, széles mosolyú, boldog helyi lakosokat látva Dascăl Erikában, a Sophie Beauty Hub megálmodójában és alapítójában megérett a gondolat arra, hogy többet foglalkozzon saját jóllétével, majd másoknak is átadja ezt a megtapasztalt, csodás élményt. Innen már egyenes út vezetett a szépségnek új értelmet adó SBH szalon megnyitásához, ahol vendégeiknek nem csupán hagyományos kozmetikát, de csúcstechnológiás eszközeik révén valós átalakulást nyújtanak. Szalonjuk a nyugalom apró szigete, ahol finom tea, gyereksarok, ragyogó tisztaság és teljes kényelem fogadja a látogatót.

Mert a szépség és az egészség kéz a kézben jár, és óriási önbizalmat, életerőt ad!

Erikáék szalonjában három nagy szupersztár, az Infrabaldan 3.0, az Iridium nyomásterápia és a Dermalaser lézerdiódás szőrtelenítő készülék is nagy népszerűségnek örvend. Vegyük csak sorra ezeket!

Az Infrabaldan 3.0 korszerű terápiás technika már óriási sikert arat Olaszországban és Svájcban, most pedig a romániai piacot is meghódította. Ez a szabadalmaztatott készülék elképesztő, tudományosan bizonyított eredményeket kínál a testsúlycsökkentés, az egészség és az általános közérzet területén. Az infravörös fényterápia előnyeit kombinálja az aerob mozgással, amelynek hatására felgyorsul az anyagcsere, beindul a fogyás, felfrissül és tonizálódik a test, javul a vérkeringés. Egyszóval az Infrabaldan 3.0 a fogyás legújabb, nem megterhelő, relaxáló alternatíváját kínálja!

Az Iridium szem körüli nyomásterápia a bőr öregedésének leküzdésére és a szemkontúr apró hibáinak eltüntetésére kifejlesztett hatékony, nem invazív készülék. Ez a speciális, vendégre szabott eljárás fejlett kozmetikai kutatások eredménye. Ellensúlyozza az arc üdeségét negatívan befolyásoló jelenségeket, látható hatékonysággal kezeli a vékony, érzékeny bőrt, regenerálva, felfrissítve, ragyogóvá, egészségessé és szépséget sugárzóvá téve azt!

A végleges lézeres szőrtelenítés technológiája a fototermolízis elvén alapul, amely elősegíti a szőrtüszők gyökerének fokozatos eltávolítását anélkül, hogy károsítaná a szomszédos szöveteket. A Sophie Beauty Hub specialistái az ultramodern Dermalaser lézerdiódás készüléket használják e célból.

A lézerdióda behatol a bőrbe, eléri a dermális papillát, és szelektív fototermolízissel eltávolítja azt. Így pusztítja el a szőrtüszőt, miközben védi a szomszédos struktúrákat, a dermiszt és a hámréteget.

Ha időt szakítunk magunkra, testi-lelki feltöltődésünkre, sokkal energetikusabban állunk helyt életünk egyéb területein vállalt szerepeinkben.

Sophie Beauty Hub – a jólléted forrása!

Nem véletlen a mottóválasztás, hiszen ebben az egyedülálló kezeléseket nyújtó szalonban minden a mi kényelmünket, jóllétünket, kikapcsolódásunkat szolgálja. Bármilyen szépészeti, relaxációs, életmód javító szándékkal is forduljunk a Sophie Beauty Hub terapeutáihoz, biztosak lehetünk abban, hogy elvárásainkon felül teljesítenek. Legyen szó egy egyszerű konzultációról, vagy egy tesztkezelésről, gyors időpont-egyeztetést követően máris a lehető legjobb kezekben leszünk! Szakítsunk időt saját jóllétünkre!

Sophie Beaty Hub

Telefon: 0756 952952

Nyitvatartás: 08:00 - 20:00

Cím: 540014 Marosvásárhely, Tudor Vladimirescu utca. 70/A

Facebook: https://www.facebook.com/SophieBeautyHub

Instagram: https://www.instagram.com/sophiebeautyhub/

E-mail: sophiebhub@gmail.com

Web: sophiebeautyhub.ro