Minden napra egy lapszám A lényeg mindig az, hogy jelen legyünk a jelenben

Ez egy idézet a négy évvel korábbi címlaposuntól, Molnár Leventétől, akit épp az Oscar-gála után kérdeztük, többek között hollywood-i élményeiről. Ebben a lapszámban mindenből van egy kicsi, izgalmas, látványos, fajsúlyos témák és könnyed olvasmányok: nő a volán mögött, csodálatos ékszerek, tanácsok és praktikák a tudatos vásárláshoz, mézes-diós finomságok az étlapon, és házikedvenc kiválasztásához hasznos szempontok. A cigiről való leszokásról is van egy történetünk, valamint utazásokról mesélünk.

 

Minden napra egy lapszám!

 

 

 

Minden hétköznap megosztunk veletek egy korábbi Nőileg-lapszámot, amelyet a címlap alatti gombra kattintva tudtok elolvasni.

Kapcsolódjatok ki pár órára, utazzatok velünk az időben ismerős, ismeretlen arcokkal, jó történetekkel és praktikákkal!

Kövessétek Facebook- és Instagram oldalainkon az #együttváltozunk és #jónekünkittésmost inspiráló bejegyzéseinket, vagy kérjétek pszichológus-szerzőink tanácsát, ha kapaszkodóra van szükségetek ebben az időszakban! A leveleket erre a címre küldhetitek: level@noileg.ro.

 

 

 

2016
április
 

Olvasd el az archív lapszámot itt:

 

 

ELOLVASOM

 

 

Friss lapszámainkat webáruházunkban érhetitek el.Biztatunk arra, hogy azt kérjétek digitális formában az otthonmaradás idején.Belelapoznál? Kattints a címlapra!

 

 

 

Kiemelt kép: Shuttestock