Minden napra egy lapszám Áldott az, akinek testvére van

Ezzel a bevezetővel indul négy évvel korábbi lapszámunk egyik főrovata. Időutazásra hívunk, naponta elérhetővé tesszük számotokra egy-egy korábbi lapszámunkat. Ebben a lapszámban Barabási Albert-Lászlótól megkérdeztük, mi az, amit csak ő tud, és ekkor volt a hónap pasija Bodolai Balázs színész. Bekopogtattunk egy lelkészlakba: Kászoni Szilárd és felesége, Fejős Gabriella engedett be otthonába. Mutatunk jó pizza recepteket is, hiszen otthon sül a legjobb pizza, állítja a fekvőbringás utazóként ismert Kobra. Kismamáknak ajánlunk otthon végezhető mozgásgyakorlatokat, és azt is körüljártuk, hogy mit tehetsz, ha beszédhibás a gyereked.

 

Minden napra egy lapszám!

 

 

 

Minden hétköznap megosztunk veletek egy korábbi Nőileg-lapszámot, amelyet a címlap alatti gombra kattintva tudtok elolvasni.

Kapcsolódjatok ki pár órára, utazzatok velünk az időben ismerős, ismeretlen arcokkal, jó történetekkel és praktikákkal!

Kövessétek Facebook- és Instagram oldalainkon az #együttváltozunk és #jónekünkittésmost inspiráló bejegyzéseinket, vagy kérjétek pszichológus-szerzőink tanácsát, ha kapaszkodóra van szükségetek ebben az időszakban! A leveleket erre a címre küldhetitek: level@noileg.ro.

 

 

 

2016
JANUÁR-FEBRUÁR
 

Olvasd el az archív lapszámot itt:

 

 

ELOLVASOM

 

 

Friss lapszámainkat webáruházunkban érhetitek el.Biztatunk arra, hogy azt kérjétek digitális formában az otthonmaradás idején.Belelapoznál? Kattints a címlapra!

 

 

 

Kiemelt kép: Magyari Hunor