#marketing Karácsonyi ajándéktipp

Megállíthatatlanul közelednek az ünnepek, és még nem tudod mivel ajándékozd meg szeretteidet? Szeretnéd elkerülni a boltokban való sorban állást és ajándékvadászatot? Jó hírünk van, hiszen, ha részt veszel Előfizetni főnyeremény! kampányunkban, akkor letudhatod egy perc alatt a vásárlással járó gondokat.
Hirdetés

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe értékes, hasznos és időtálló olvasnivalócsomagjainkat, amelyeket használva a megajándékozottnak az év minden napján Te jutsz majd eszébe.

A változatos olvasmányok mellett garantált ajándékcsomagot biztosítunk, melynek tartalma egy személyesített vászonszatyor, receptgyűjtemény, fűszeres méz, betűtészta és egy továbbadható előfizetési ajándékutalvány. Sőt, előfizetőink részt vesznek második sorsolásunkon is, ahol egy egyiptomi luxusutazás és három belföldi wellness hétvége keresi gazdáját. A wellness hétvégéket a csíkszeredai Hunguest Hotel Fenyőben, a székelyudvarhelyi Septimia Hotel&Spa Resortban, valamint a tusnádfürdői Hotel Ozonban tölthetik el a szerencsés nyertesek.

Hirdetés

A december 17-ei sorsolás nyereményhétvégéi a következőket foglalják magukba: két vagy három éjszakai szállás 4 fő részére, félpanziós ellátás, valamint korlátlan wellnesshasználat. Fődíjunk, az egyiptomi luxusutazás nyertese másodmagával egy 5*-os szálláshelyen teljes ellátással hét éjszakát tölthet el Egyiptomban.

Ha szeretnél a szerencsés nyertesek közé tartozni, nem kell mást tenned, mint előfizetni egy évre a Nőileg vagy Heti Hirdető, esetleg négy hónapra a Székelyhon vagy Krónika lapjainkra ügyfélszolgálatainkon, lapkézbesítőinknél vagy a www.lapok.ro weboldalon, és hamarosan házhoz is szállítjuk Neked ajándékcsomagunkat, valamint bekerülsz a sorsolási urnába is.

Ne törd a fejed fölösleges holmik beszerzésével! Válassz az idén újságelőfizetést, hiszen Előfizetni főnyeremény!

Hirdetés