#marketing Szeretnél nyerni?

Elindult a visszaszámlálás. Már csak néhány napod maradt, hogy részt vehess első sorsolásunkon. Ha érdekel, hogy milyen nyeremények keresik gazdájukat és nem szeretnél lemaradni erről a remek lehetőségről, akkor olvass tovább.
Hirdetés

Ne szalaszd el a remek lehetőséget, hiszen első sorsolásunkon a 43 szerencsés között az Te neve is szerepelhet!

Hamarosan elérkezünk Előfizetni főnyeremény! kampányunk első sorsolásához, melyre október 25-én kerül sor. Közjegyző jelenlétében 43 szerencsést húzuk ki előfizetőink közül, akik megnyerik a 3 szett autógumi, a 20 darab kotyogós kávéfőző vagy a 20 darab felnőtt-gyermek kötényszett valamelyikét. Ha szeretnél Te is az esélyesek között lenni, nem kell mást tenned, mint előfizetni kedvenc lapodra.

A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy előfizess  12 hónapra a Nőileg magazinra vagy a Heti Hirdetőre, esetleg 4 hónapra a Székelyhon vagy Krónika napilapokra. Válaszd ki a Neked leginkább tetsző termékünket, hogy két sorsoláson is részt vehess és garantált ajándékcsomagban részesülj.

Akik október 25-e után fizetnek elő, már csak a decemberi sorsoláson vehetnek részt, ezért érdemes időben cselekedni. A közelgő ünnepekre lepd meg saját magad vagy szeretteidet egy újságelőfizetéssel, és mi megajándékozzuk, sőt, esélyt adsz magadnak, hogy nyerhess.

Előfizetésedet megteheted személyesen ügyfélszolgálataink valamelyikén, lapkézbesítő kollégáinknál vagy online a wwww.lapok.ro weboldalon.

 

Hirdetés