Emlékek talizmánba zárva

TÁMOGATOTT TARTALOM

Neked is fejtörést okoz évről évre, hogy mivel lepd meg szeretteidet? Mit szólnál, ha akár saját fotóval, gyermeked hajtincsével ellátott ékszerekkel lephetnéd meg a környezeted? Nagy Noémi, a Brittle Store márka alapítójának segítségét kértük az ajándékvadászatban. Ha valami igazán egyedire vágysz, akkor olvass tovább!

- Honnan indul a Brittle Store márka története?

- Egészen gyerekkoromig kell visszamennünk, hiszen már korai emlékképeimben is felsejlenek az ékszerek, kiegészítők. Már kisgyerekként is előszeretettel próbálgattam fel édesanyám készletének darabjait. Ez a szenvedély felnőtt koromban is megmaradt, mára már saját kollekciót gyűjtöttem össze. A vállalkozás ötlete 2019-ben pattant ki a fejemből. Szerettem volna felhívni a környezetemben élő személyek figyelmét arra, hogy egy-egy kiegészítő milyen sokat tud adni a mindennapi életünkhöz. Egy szép karkötő, fülbevaló vagy óra hozzájárulhat ahhoz, hogy az embernek jobb kedve legyen, feldobja az öltözetét, vagy rájuk pillantva felidézhessen egy kedves emléket. A Brittle Store márka menedzselése számomra egy igazi feltöltődés, hiszen emellett külföldön dolgozó személyeknek segítek adóvisszatérítési ügyekben. Bár távol áll a két dolog egymástól, mégis valahol összekapcsolódnak abban, hogy segítek az embereknek.

Nagy Noémi, a Brittle store márka alapítója

 

- Milyen termékek találhatóak meg a portfóliódban?

- A rendeléseimnél mindig figyelembe veszem a különböző ünnepköröket, illetve a vásárlóim személyes igényeit is. Mára már 50-féle fülbevalóval, 50-60 típusú órával, 60-70 variációjú karkötővel és több mint 150 talizmánnal rendelkezem. Minden termék kiválasztásánál fontos számomra, hogy minőségi alapanyagokból készüljenek az adott darabok. Éppen ezért rozsdamentes acélból készült nyersanyagokat vásárolok. Ennek köszönhetően a termékek vízállóak lesznek, nem feketednek meg, és így vásárlóim sokkal több ideig használhatják őket. A karkötők közül is több variációt készítek. Kínálatomban megtalálhatóak az ásványokból készült karkötők, az ezüst karkötők, melyek különböző talizmánokkal egészülhetnek ki. Már az óráim is elérhetőek ásványokkal kombinálva.

- Érkeznek különleges kérések is?

- Szerencsés vagyok, mert számos visszatérő klienssel rendelkezem, és a közösségben sokan vannak, akik igazán kreatívok. Volt már olyan megrendelésem, ahol a hölgy a menyasszonyi csokrának szirmait szerette volna talizmánba foglalni. Jelenleg pedig kísérletezem olyan lehetőségekkel, mint például a gyermekek hajfürtjeit, tejfogát magába foglaló kiegészítők. Anyukák részéről érkezett kérés, hogy anyatejes ékszert készítsek. Ezeknek az ékszereknek a kidolgozása folyamatban van.

 

- Honnan nyered az inspirációt?

- Sok esetben a saját ízlésemnek megfelelően készülnek el a különböző kiegészítők. Időnként figyelmeztetnem is kell magam, hogy ha nekem nem is tetszik egy bizonyos szín vagy nem szívesen viselném, attól még lehet, ha valaki más számára az a tökéletes. Rendszeresen átnézem a különböző katalógusokat, melyeket az alapanyagok gyártóitól kapok, na meg persze a Pinterest is örök barátom. Arról nem is beszélve, hogy leginkább a vásárlók azok, akik ötleteket adnak. Igyekszem minden egyedi kérésüket megvalósítani a lehető legrövidebb időn belül. A rendeléstől számítva 24-48 órán belül el is készítem a kiegészítőket.

 

- Melyik a te kedvenced?

- Kicsit mindegyik termékembe beleszeretek, hiszen szívem, lelkem beleteszem a munkába. Ha mégis választani kellene, akkor a párommal készült fotót tartalmazó talizmán lenne az. Sokan meg is szoktak lepődni, hogy erre is van lehetőség, hiszen ki az, aki nem szívesen viselné szerettei fényképét a kiegészítőiben.

Saját fotóval ellátott talizmán

 

- Mivel készülsz a karácsonyi szezonra?

- A készletben gyakorlatilag szinte minden szimbólum megtalálható, ami a karácsonyi ünnepkörhöz kötődik. Vannak karácsonyfagömbös, mikulásos, rénszarvasos, angyalkás talizmánok, ugyanakkor a különböző hobbikhoz vagy akár sporttípusokhoz kapcsolódó szimbólumok, a virág, állat, mesefigurás talizmánok is megtalálhatóak. Ebben az időszakban nagyon kelendőek szoktak lenni a különböző, családdal kapcsolatos feliratok is, mint például az anya-lánya modell vagy a család tagjait ábrázoló emberi alakok.

Különleges kiegészítők karácsonyra

 

- Melyek a jövőbeli céljaid?

- Nagy bennem a tanulás iránti vágy, így mindenképp szeretném még inkább szélesíteni tudásom, s azáltal a termékkínálatomat is. Főként az órák terén tervezek nagyobb újításokat a jövőben. Nagy álmom, hogy idővel Csíkszeredában egy saját kis boltot is nyithassak. Bízom benne, hogy ez a vágyam hamarosan teljesülhet.

 

Ha felkeltette érdeklődésedet a Brittle Store kínálata, akkor megtalálod a márkát Facebookon vagy Instagramon. Ne késlekedj a karácsonyi ajándékok beszerzésével!