Szeretnéd, hogy valaki kitakarítson helyetted?

TÁMOGATOTT TARTALOM

Találós kérdés: vannak, akik imádják. Vannak azonban azok, akik a hátuk közepére sem kívánják. Mi az? A válasz: a takarítás. Ha az utóbbi csoportba tartozol, akkor megsúgjuk, hogy van megoldás arra, hogy a lakásod, irodád csillogjon-villogjon, neked pedig a kisujjadat sem kell megmozdítanod. Mikor érdemes igénybe venned egy professzionális takarító cég szolgáltatásait? Molnár Enikőt, a Molimon Clean takarítócég tulajdonosát kérdeztük.

1. Általános takarítás

- Kinek ajánlod ezt a szolgáltatástípust?

- Mindazok számára ideális választás lehet, akik a heti hajtás után szívesebben töltenék az időt a családjukkal, vagy éppen megadnák magadnak a megérdemelt énidőt. Az általános takarítás szolgáltatásunkat igénybe vehetik azok a nők, akik szeretnék, hogy életterük átessen egy alapos takarításon, ahol a portörléstől kezdve, a felmosáson át, a konyhai fertőtlenítésig minden feladatot elvégzünk helyette. A leggyakoribb, hogy kéthetetne veszik igénybe ezt a típusú szolgáltatásunkat, de igazából az ügyfél igényei szerint alakítható. Azt szoktuk javasolni, hogy a rend és tisztaság fenntartása érdekében érdemes heti egyszer kiszervezni a takarítói feladatokat.

 

2.Takarítás felújítás vagy építkezés után

- Milyen feladatokat foglal magában a felújítás utáni takarítás?

- Legyen szó akár magánházakról vagy vállalatok épületeinek felújításáról, az elmondható, hogy sokkal keményebb dió, mint egy egyszerű lakás kitakarítása. Ezekben az esetekben nagyon fontos, hogy minden felületre a megfelelő tisztítószereket használjuk. Nem mindegy például, hogy a festés után maradt foltokat milyen eszközzel takarítjók, ahogy az sem, hogy az építkezéssel járó port milyen porszívóval tüntetjük el. Biztosan mindenki tapasztalta már, hogy egy felújítás után akár 2-3 felmosást követően is por van. A mi szolgáltatásaink igénybevételével ez nem fordulhat elő, hiszen professzionális eszközökkel dolgozunk. Nem mellesleg tisztitószereink kiválasztásánál nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy a különböző felületeket megfelelően ápoljuk, így segítve megőrizni a tökéletes állapotot.

 

3.Takarítás cégeknél, irodákban, kereskdelmi létesítményekben

- Miben segíti a cégvezetőt, ha a Molimon Cleant választja cége tisztántartása céljából?

- Klienseink visszajelzése alapján azt tudom mondani, hogy a mi munkánk által leveszünk egy terhet a vállalatvezető válláról. Legyen szó irodahelyiségekről, kereskedelmi létesítményekről, mindenki számára megkönnyebbülés, ha a nap végén nem azzal kell foglalkoznia, hogy kitakarítson. A tulajdonos gyakorlatilag nem terheli az alkalmazottait plusz munkával, a munkatársak pedig egy szép, tiszta és rendezett környezetben dolgozhatnak. Mindenkinek csak előnye származik abból, ha a takarítói munkákat kiszervezik.

 

+1 Takarítás közintézményekben, szállodákban

- Miben más például egy szállodában takarítani?

- Minden megrendelés komplex és szerteágazó, viszont talán a szállodatakarítás a legnagyobb falat. Szerencsés vagyok, hiszen a csapatom szereti a kihívásokat, és eddig szerencsére minden nehézséget megoldottunk közösen. Egy turisztikai egység takarítása jóval nagyobb takarítói személyzetet igényel, illetve napi szintű idő- és energiaráfordítást. Ugyanez igaz a közintézményekre is, hiszen az az általános, hogy napi szintű takarítást kérnek. Viszont ezekben az esetekben is igyekszünk a maximálisat nyújtani, hiszen a mi védjegyünk, hogy gyorsan, precízen és megfizethető áron dolgozunk.

Molnár Enikő, a Molimon Clean tulajdonosa

Ha felkeltette érdeklődésedet a Molimon Clean szolgáltatásai, akkor keresd őket bizalommal a  0754 560 191-es telefonszámon vagy írj e-mailt ide: molimon2020@gmail.com. Ha pedig nem akarsz lemaradni az aktuális akciókról, akkor érdemes követned őket a közösségi médiában is.