Természetes csodaszer: megőrzi a fiatalságot, és hosszú életet biztosít

Sokfélét hallani a ganoderma gombáról, a felhasználásával készült ganoderma-kávéról. Hogy különleges gyógyhatású, hogy a kávé csersavmentes, és megannyi jó tulajdonságot felsorolnak még. Lehet-e hinni mindezeknek? Olvasónk kérdéseire dr. Pap Enikő étkezési tanácsadó válaszol.
Hirdetés
Sokszor jó lenne tanácsot kérni valakitől, aki kérdésünkre tudja a választ. Sokszor jól esne a bátorítás, egy hozzáértő vélemény, hogy jó úton járunk-e, merre tovább. Rovatunkkal segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik táplálkozással, lelki problémákkal kapcsolatban szeretnének útmutatást, vagy jogi ügyekben szakember véleményét kérnék.

Egészséges-e a ganodermás kávé fogyasztása? Mik a hatásai? – kérdezi egy Nőileg-olvasó.

Dr. Pap Enikő étkezési tanácsadó válaszol:

A ganoderma egy gyógygomba, amelyet a keleti orvoslásban már évezredek óta alkalmaznak, többféle fajtája ismert, általánosan a Ganoderma lucidumot, vagyis a pecsétviaszgombát használják. A kávé a tudomány mai állása szerint önmagában (mértékkel fogyasztva) egészséges, a ganodermagomba hozzáadásával fokozzák a jótékony hatásokat és élvezeti szintre emelik egy étrend-kiegészítő adagolását. A ganoderma gyógygomba csökkenti a koleszterin- és vércukorszintet, fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, javítja az immunrendszer hatékonyságát, hozzájárul a daganatos megbetegedések megelőzéséhez, megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztása hosszú életet biztosít. Figyeljünk az általunk választott termék összetevőire: létezik cukormentes és cukorral, valamint tejszármazékkal dúsított ganodermakávé. Ne lépjük túl az ajánlott napi mennyiséget: koffeint tartalmaz.

Kérdéseiket a level@noileg.ro e-mail-címünkre várjuk. A közölt információ tájékoztató jellegű, nem minősül tanácsadásnak.

Kiemelt kép: Shutterstock

Hirdetés