#marketing 6000 lej kedvezmény az augusztusi Nőilegben

Most lerántjuk a leplet, és megmutatjuk, hogy milyen kedvezményekkel vár téged az augusztusi lapszám.

Ismerj meg új vállalkozókat, válogass kedvedre a szebbnél szebb kézműves termékek közül, vagy próbálj ki klassz szolgáltatásokat!

Élni szeretnél a 34 vállalkozás kedvezményeivel? Nincs más dolgod, mint megvásárolni az augusztusi Nőileget, és a megadott elérhetőségek valamelyikén kapcsolatba lépni a cégekkel:

  1. Ha a kupon weboldalt és kódot tartalmaz, az online vásárlásod alkalmával a kuponkód érvényesítésével részesülsz a kedvezményből = azaz a weboldalon beírod a megfelelő mezőbe a kódot.
  2. Ha Facebook oldalt és kódot látsz a kuponon, a messengeren történő rendelés során szükséges elküldened a kódot a vállalkozás számára.
  3. Ha az üzlet címét is látod más elérhetőségek mellett, azt jelenti, hogy lehetőséged van személyesen ellátogatni a vállalkozóhoz, és a kivágott kupont átadva élni tudsz a kedvezménnyel. kivágva átadni a kupont, így élve a kedvezménnyel.

Most pedig lássuk, hogy milyen kedvezményekben lehet részed:

 

Selected Bags

„Vállalkozásunk 2013 őszén látott napvilágot, és újrahasznosított alapanyagból készítünk kiegészítőket, amelyek a természettudatosságot és a környezet védelmét népszerűsítik. A minőségi, kézzel készített táskáink alapanyaga újrahasznosított papír, amelyet sajátos módszerek segítségével teszünk tartóssá és vízállóvá. A legújabb kollekciónkban egyedi módon kerül ötvözésre a papír és a bőr. Nézz körbe webshopunkban: www.selectedbags.ro.”

Kuponakciónk keretében most 25% kedvezményben részesülsz a készleten lévő termékeikből, de ha saját tervezésű táskát szeretnél, akkor is érdemes felhasználnod a kuponkódot weboldalukon, hiszen -15%-kal vásárolhatod meg.

 

Greenmade zerowaste

„A mi Földünk, a mi bolygónk. A mi felelősségünk, hogy egy élhető otthont hagyjunk a gyerekeinknek örökségül. Célunk segítséget nyújtani az embereknek, hogy elinduljanak egy tudatosabb, műanyagmentesebb, hulladékmentesebb és fenntarthatóbb életmód felé. Olyan kézműves termékeket készítünk, amelyek praktikus segítséget nyújtanak a hulladékmentesebb mindennapokra törekvőknek.”

Keresd a Back to school albumot a www.breslo.ro/Greenmade oldalon, és vásárolj 15%-os kedvezménnyel az uzsonnás zsákok, tépőzáras szendvics-szalvéták, nasitasik, evőeszköztartók és kéztörlők közül az augusztusi lapszámban megtalálható kuponkód segítségével. Válaszd a zöldebb iskolakezdést!

 

BBeatrice Draws

Az én termékeim egyenként és kézzel készülnek vásárhelyi kis lakásomban. Saját designnal, fiatalos motívumvilággal rendelkeznek, emellett műanyag- és csomagolásmentesek is.

Minden rajz, minta először papíron kezdi, majd a tesztelések során egyenként, sajátkezűleg gyártásra kerülnek. Kisvállalkozó jellegét bizonyítja, hogy ez egy »One (Wo)Man Show«, és időnként olyan egyedi kézzel készült technikákat varázsol, amelyek kiszorultak már a gépesítés nyomdatechnika miatt. A BBeatrice Draws-nál mindig van újdonság, amiért érdemes újra és újra szétnézned webshopomban: www.beatricedraws.com.”

Ha szeretnél 20% kedvezményben részesülni a Be the Sunshine parafa aljú vászonszatyor árából, akkor keresd a kuponkódot az augusztusi lapban!

 

Játékos Nyelviskola

„2 éve alapítottam a Játékos Nyelviskolát, melynek keretében iskolákban, délutáni foglalkozásokon, valamint magánórákon adom át az idegen nyelvek iránti rajongást a jövő generációjának. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. Ők igazán tudnak lelkesedni valami új iránt, és ez ad számomra motivációt, értelmet a munkámnak. Teljesen feltölt, amikor megtapasztalom, hogy sikerül átadni valamit a tudásomból akár gyerekeknek, akár felnőtteknek. A foglalkozásokról bővebb információt találsz Facebook-oldalamon: Játékos Nyelviskola.”

Használd fel a Játékos Nyelviskola kuponkódját, és vegyél részt német felnőtt nyelvtanfolyamon, vagy még idén nyáron írasd be gyerekedet román nyelvtáborba 15% kedvezménnyel.

 

Barta Csilla-Mária

„Valódi szenvedéllyel rajongok a könyvelés és a kontrolling, a számok mögötti jelenségek értelmezése iránt. A pénzügyi területen szerzett 18 éves tapasztalatomnak köszönhetően, beleértve a különféle vezetői szerepeket is, mély bepillantást nyerhettem a vállalkozások bonyolult működési rendszerébe. 2014-től szakértő könyvelő és a Romániai szakértői és engedéllyel rendelkező könyvelők testületének tagja vagyok (CECCAR). Az elmúlt 10 évben a kontrollingra, a vállalat pénzügyi jövőjének megtervezésére, az összes erőforrás hatékony felhasználására, valamint az eladások és a nyereség növelésének legjobb módjainak felkutatására fordítottam a figyelmemet. Ezeken a területeken segíthetek a te vállalkozásodnak is. Nézz körbe weboldalamon: www.your-navigator.com.”

Ha vállalkozó vagy, és szükséged van üzleti tanácsadásra, akkor keresd az augusztusi lapszámban Barta Csilla-Mária kuponját, hogy 20%-os kedvezménnyel szakszerű segítséget kaphass.

 

Aviva Gyöngy Stúdió

„A nevem Bartos Gyöngyvér, az AVIVA Method egyik romániai úttörő oktatója és az AVIVA Gymnastics Egyesület egyik alapító tagja vagyok. Továbbá testnevelő tanár, személyi edző, fitneszoktató, hasizom regeneráló - és fejlesztő, illetve preventív gerinctréner.

Hiszem azt, hogy odafigyeléssel, kiküszöbölve életmódbeli hibáinkat, megakadályozhatjuk a betegségek kialakulását, megszüntethetjük a kiváltó okokat. Jelentkezz Aviva módszer, gerincjóga vagy has- és hátizom regeneráló tanfolyamra most kedvezményesen. Tevékenységi köreimről bővebben Facebook-oldalamon találsz információt: Aviva Gyöngy Stúdió.”

A kuponkód felhasználásával most 25% kedvezménnyel jelentkezhetsz a személyes vagy online tanfolyamokra, vagy válthatsz gerincjóga bérletet az ország bármelyik pontjáról.

 

Oshibanagift

„Olyan ajándékot keresel, amiben ott rejtőzik maga a természet és a virágok szépsége?

Nálunk kézműves csodákat találsz: képeslapok, könyvjelzők, faliórák, jókívánságok préselt virággal, ugyanakkor díszes borítékok és más ajándéktárgyak is megtalálhatóak az Oshibanagiftnél. Abban biztosak vagyunk, hogy a természetet és virágokat kedvelő emberek szívesen kapnának ilyesmit ajándékba. És, aki a virágot szereti, az rossz ember nem lehet.”

Keresd fel a www.oshibanagift.com oldalt, és 21% kedvezményben részesülsz minden termékre. Add a természetet ajándékba!

 

TulipArt Design

A TulipArt Design termékek megálmodásakor elsődleges szempont volt, hogy szinte minden darab formailag magában hordozza a népi motívumaink lenyomatát, a mai igényeknek megfelelően, hídat képezve régi és mai idők között. Termékeinkhez természetes bőrt használunk kizárólag helyi forrásból, további anyagaink vízálló és újrahasznosított textilek. Igyekszünk tenni egy élhetőbb világért! A Softshell kabátaink belül kellemes tapintású, kívül vízlepergető réteggel rendelkeznek. A felnőtt modellünk karcsúsított és sportos egyszerre, a gyerek modell megalkotásakor pedig a kényelem és a beázásmentes játék került a fókuszba. Kíváncsi vagy a többi termékünkre is? Nézz szét itt: www.tulipartdesign.ro.

Most a Kupont neked akció keretében 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Softshell felnőtt és gyerek kabátokat, övtáskavásárlás esetén. Keresd a kuponkódot az augusztusi lapban.

 

Mea Cration

„Újrahasznosított, kiváló minőségű bőrökre (főként orgonarestaurátor műhelyből fellelhető bőrök) hímzett gyöngyékszereket készítek. A kollekcióm elsősorban fülbevalókból áll, de fellelhetőek menyasszonyi fejdíszek, hajcsatok, nyakék is. A bőr és a gyöngy találkozása létrehoz egy olyan eleganciát, amely nagyon egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az ékszereimen keresztül olyan nőkhöz szeretnék szólni, akik a nőiességüket teljes valójában szeretnék megélni, akik hisznek a női lét erejében, bájában, finomságában, sokszínűségében, mert nőnek lenni valóban egy csoda.”

Ha nem akarsz lemaradni az 50%-os kedvezményről, amely érvényes minden második termék megvásárlására, akkor keresd a kuponkódot az augusztusi lapban, és használd fel a vállalkozás Facebook-oldalán: Mea Creation.

 

ökoMami

„Hiszem és vallom, hogy a legfontosabb, amit a gyerekeinkért tehetünk, hogy élhető, egészséges környezetben neveljük őket, hogy ők maguk is értéknek tekintsék mindezt, világnézetükbe pedig beépüljön ez a fajta gondoskodás, felelősségvállalás. Webáruházunkkal (www.okomami.ro) egészséges, környezettudatos és Zero Waste otthon kialakításához szeretnénk hozzájárulni. Termékeink kiválasztásában nemcsak a természetesség és a minőség vezérel, de ugyanolyan fontos az is, hogy lehetőleg itthoni, helyi gyártóktól és termelőktől vásároljunk – nemcsak az érték melletti döntés, de többek között a kisebb ökológiai lábnyomra való törekvés miatt is.”

A webáruházban most minden termékre 20%-os kedvezményt kaphatsz, ha a kuponkódot felhasználod az augusztusi lapból (A rendelés legvégén kell bemásolni a kódot a megfelelő mezőbe).

 

Mamuth shop

„Használt és outlet női, férfi és gyermekruhák forgalmazásával foglalkozunk, melyek korosztálytól függetlenül mindenki igényeit kielégíthetik. Folyamatosan megújuló, évszaknak megfelelő bőséges termékkínálattal várjuk mindazon személyeket, akik szívesen vásárolnak fenntarthatóbb módon, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez. Nézz szét webáruházunkban: www.mamuthshop.ro.”

A Mamuth Shopnál most 20% kedvezménnyel vásárolhatsz, ha használod a kuponkódot. Ki ne hagyd!

 

Party Shop

„Kezdődik az iskola, és megint fáj a fejed, hogy honnan szerezd be gyermeked számára az iskolakezdéshez szükséges dolgokat? A Party Shopban mindent megtalálsz, ami kellhet: iskolatáskák, tolltartók, füzetek széles választéka vár. Ha pedig a tanulás mellett a szórakozásra is fordítanál egy kis időt, akkor születésnapi, névnapi bulik kellékeit kínáljuk neked. A gyerekzsúrokon túl a felnőttekre is gondoltunk, így lány- és legénybúcsús érdekességekkel is szeretnénk színesebbé tenni az élet nagy eseményeit. Megtalálsz bennünket Székelyudvarhelyen a Bethlen Gábor utca 2 szám alatt.”

Készülj az iskolakezdésre a Party Shoppal, vagy szervezd meg a legimpozánsabb születésnapi partit, most 20% kedvezménnyel. Vágd ki a kupont az augusztusi lapból, vidd be a vállalkozás céghelyére, és máris olcsóbban vásárolsz.

 

Zsuzsaságok

„A Zsuzsaságok egy főként textilből készült termékekkel foglalkozó kisvállalkozás. De emellett a dekorációk és az ékszerek is fontos helyet foglalnak el palettánkon. Minden termék kézzel készült, és egyediségüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ritkán van két egyforma darab. Az egyediség mellett, a kézművesség iránti hatalmas elhivatottságom és szeretetem adja azt a bizonyos pluszt. Elsősorban a székelyudvarhelyi Helyi Termékek Hagyományos Vásárán tekintheted meg termékeimet, de emellett megtalálsz a Facebookon is Zsuzsaságok néven vagy látogass el weboldalamra: www.zsuzsasagok.ro.”

Bármelyik terméket megvásárolhatod 20% kedvezménnyel, ha felhasználod az augusztusi lapszámban megtalálható kuponkódot.

 

Green Wood

„Kisvállalkozásunk, a Green Wood egyedi, kézzel készített ékszereket és kiegészítőket készít. Különlegességeink megalkotásakor fontos szempont a környezettudatosság. Helyi termékként minden szempontból igyekszünk minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni magunk után. Minden termékünk személyre szabható, egyedivé tehető, a Te igényeidnek és ízlésednek megfelelően alakítható. Küldetésünk, hogy a különböző növénynevet viselő kollekciók eljuthassanak az egyedi ékszerek iránt érdeklődő vásárlóhoz, ezzel is közelebb hozva a természet szépségét a rohanó ember hétköznapjaihoz. Nézz körül Facebook-oldalunkon: Green Wood.”

Felkeltette az érdeklődésedet ez a kis csíkszeredai vállalkozás? Most bármelyik termékükre lecsaphatsz 20% kedvezménnyel, 100 lejes vásárlás esetén. Ha ez még nem lenne elég, akkor meglepetést kaphatsz minden második termék után, és a nyaklánc-, fülbevalószettek mellé pedig ajándék könyvjelzőt. Kuponkód az augusztusi lapban!

 

WiEB Toys

„A WiEB Toysnál a játékok széles tárháza várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Nálunk biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot gyermeked számára. Legyen szó készség- vagy kreativitást fejlesztő játékról, látogass el webshopunkba: www.wiebtoys.com. A kuponakcióban a Flexi termékcsaládunk vesz rész, amely egy olyan innovatív játék kategória, amelyet csak a 3D nyomtatók segítségével lehet előállítani. Strapabíróak, könnyedén mozognak, mindeközben környezetbarátak is, kimondottan kisgyerekek számára ajánlottak. A gyerekek amellett, hogy jobban megismerkednek az állatvilággal, a koordinációs készségüket és a kreativitásukat is fejleszti.”

Lepd meg gyermekedet egy játékkal most 50% kedvezménnyel. Regisztrálj a weboldalon, használd a kuponkódot, és vásárolj kedvezményesen. Részletek az augusztusi Nőilegben!

 

Kandi Boutique

„A sepsiszentgyörgyi Kandi Boutique-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van. Ruházati cikkek, kiegészítők, kozmetikai termékek, lakásdekorációs és háztartási eszközök széles tárháza vár. A női igények mellett, a férfiakra is gondoltunk, hiszen számos termékünk nekik szól. Nézz szét weboldalunkon: www.kandi.ro.”

Szeretnél 30%-os kedvezménnyel ruhát, fürdőruhát, blúzt vagy kabátot vásárolni? Vágd ki az augusztusi lapszámból a Kandi Boutique kuponját, és látogass el a székhelyükre: Sepsiszentgyörgy, Bem József u. 2/3/D/2 (a Sugás Áruház mellett).

 

Ghemotocul

„Webshopunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet: igazi olasz márkák, olasz designerek tervezte színvilággal: Borgo De Pazzi, Etrofil, Laines Du Nord. Egyedi kézzel festett fonalak, amigurumi kellékek, makramé fonalak, könyvek, kötőtűk és horgolótűk nagyon széles választéka. Igazi ínyencségeket is találsz nálunk: mercerizált gyapjú, újrahasznosított pamut- és gyapjúfonalak, bio pamut, eukaliptusz rost, szója rost fonalak.  Himző fonalak, előnyomott magyaros mintás terítők, fonaltartó edények és sok minden más. Nézz be hozzánk: www.ghemotocul.ro.”

Akciós termékek ezúttal a Hobby könyvek 25%-os kedvezménnyel, valamint a KnitPro kötőtű és horgolótű szettek, amelyeket -15%-kal vásárolhatsz meg. Bónusz: ha használod az augusztusi lapszámból a kuponkódot, akkor minden vásárlás mellé ajándékot kapsz.

 

Golden Beetle Jewelry

„A Golden Beetle egyedi és megismételhetetlen ékszerei az organikus elemek feldolgozásával valósulnak meg. A felhasznált növények zöme saját termesztésű, amelyek a produkció folyamata alatt elhalnak és egyben örök formát vesznek fel ezüstbe öntve. A hungarikum kollekcióban pedig népművészeti ékszereket kínálunk, egyenként kézzel vágva és természetes pigmenssel színezve. Nézd meg termékeimet Facebook-oldalamon: Golden Beetley Jewelry.”

Ha minden második termék után 20% kedvezményben szeretnél részesülni, akkor használd fel a kuponkódot, melyet az augusztusi lapszámban találsz meg.

 

Beba Clay

„Az én történetem 2019-ben kezdődött, ekkor kezdtem el fülbevalók készítésével foglalkozni. Minden termék elkészítése közben tanultam valami újat, és fejlesztettem magam, amely végül a Beba Lavender cég megalapításához vezetett 2021 márciusában. A kuponakció keretében kínált Ocean kollekcióm a nyár, a vízpart hangulatát szeretné felidézni a viselőjében. Olyan kollekció megalkotását tűztem ki célul, amely tökéletes kiegészítője lehet egy nyaralásnak is akár. Ha kíváncsi vagy termékeimre, nézz körül Facebook-oldalamon: Beba Clay.”

Az augusztusi lapszámban megtalálható kuponkódot felhasználva gyurmából készült fülbevalóra , ajándék terméket választhatsz, hajcsat vagy gyűrű formájában.

 

A-Sign

„A-sign = Egyedi, kisszériás textiltáskák nőknek és gyerekeknek, melyben az anyagok kombinációja, praktikum és a játékossága játszik fő szerepet.  A felhasznált anyagok között vannak vintage darabok, gyári felhasználásból származó maradékok, valamint megtalálhatóak a hazai gyártók termékei, a természetvédelem, hulladék csökkentés céljából.  Bármilyen viselethez illő táskát szívesen tervezek és kivitelezek már 11 éve! Álmodd meg, és én megalkotom számodra a tökéletes kiegészítőt. Termékeimet megtalálod Facebookon: Asign.AnitaBDesign.”

Az A-Sign 20% kedvezményt biztosít a készleten lévő női- és gyerektáskákból a magazinban megtalálható kuponkód felhasználásával. Ezen kívül, ha bankon keresztül fizetsz, ingyenes csomagszállításban lehet részed. És, ha ez még nem lenne elég, azok, akik a jelenlegi akció keretében gyerektáskát vásárolnak, december hónapban választhatnak egy terméket ugyancsak 20% kedvezménnyel. Keresd a kupont az augusztusi lapban!

 

Delirium

„Egyedi és megismételhetetlen kézműves ékszerek a természet kincseiből szeretettel alkotva. Termékeim gyantából és a természet kincseiből (virágok, gyümölcsök, zöldségek, magok stb.) készülnek. A felhasznált gyanta kristálytisza, és ultra erős kivitelezésre fejlesztették ki. Ellenáll az UV-sugárzásnak, így az ékszereid nem sárgulnak meg. Környezeti lábnyomom csökkentése érdekében a Delirium kiegészítőket egy környezetbarát, újrahasznosítható organza zsákocskába csomagolom, amely könnyű, elegáns és áttetsző. Remélem, hogy az általad választott darab lesz a kedvenc kiegészítőd, és élvezettel viseled, legalább annyira, amennyire én élveztem a készítésüket.”

Most bármelyik termék megtetszik a www.lovenature.ro webshopban, most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg, a kuponkód felhasználásával.

 

Natural Beauty body

„Kizárólag a lehető legminőségibb alapanyagokból készítek tisztálkodószereket: sampontömböt, balzsamtömböt, szappanokat, tustömböket, testápolótömböket. Minden termékem szilárd tömb, ezáltal csomagolásmentesen tudom kínálni, így csökkenteni a műanyag szeméthegyeket, a természetes alapanyagokkal pedig a vízhálózat szennyezését. Célom a környezettudatos életmód bevezetése minél több háztartásba, családba, a gyermekeink és a bolygónk egészsége érdekében. Termékeimet megtalálhatod Facebook-oldalamon: Natural BEAuty body.”

Ha te is szívesen kipróbálnád a sampontömbök valamelyikét, akkor csapj le rájuk 20%-os kedvezménnyel, az augusztusi lapban megtalálható kuponkód segítségével.

 

Blaze

„A BLAZE egy családi vállalkozás, amely nemcsak egy üzlet, hanem egy hangulatos kiállítótér is egyben, teret adva az erdélyi designereknek alkotásaik bemutatására. Jelszavunk a tudatosság és a tartósság. Az üzletben levő tárgyak, ruhák, kiegészítők mind egyediek, bizonyos esetben személyre szabottak és kézzel készülnek. Szívügyünk az erdélyi és romániai designerek összegyűjtése és termékeik bemutatása. Ha kíváncsi vagy, keress meg bennünket a Facebookon, Blaze néven megtalálsz.”

Szeretnél személyre szabott ruhában tündökölni egy eseményen (legyen az esküvő, kicsengetés, keresztelő)? A BLAZE design store-ban 30% kedvezmény vár rád, hogy elkészíttesd saját egyedi, kézzel készített ruhádat, ami a te méreteidre lesz tervezve és szabva, Puja (Kurjatkó) Orsolya divattervező által. A kuponkódért lapozd fel az augusztusi lapot!

 

Allmycrafts

„Modern bútorfestéssel foglalkozunk és emellé környezetbarát bútorfestéket is forgalmazunk. A mi termékeinkkel bárki könnyűszerrel átalakíthatja régi, divatjamúlt bútorait. Mivel festékeink vízalapúak, ezért szükséges hozzájuk egy védőréteg, zárni kell a felületet lakkal vagy viasszal. Noha a lakkunk is vízalapú, jobban kedveljük a lágy bútorviaszt, mert bársonyos, kellemes tapintást kölcsönöz a felületeknek. Éppen ezért kuponakció keretében ajándék viaszt adunk azoknak, akik festéket vásárolnak nálunk: www.allmycrafts.ro.”

Ha éppen bútorfelújításra adtad a fejed és szükséged van minőségi festékekre, és hozzá tökéletesen passzoló viaszra, akkor vásárolj 2 liter festéket az Allmycrafts-nál, hogy 500 ml ajándék viaszban részesülj. Az ajánlat érvényes 2 kis doboz festék vásárlása esetén is, hiszen a kis doboz viasz garantáltan a tiéd.

 

KFS szépségápolás

„Amióta szépségápolással foglalkozom, több embertől hallottam, hogy ebben a szakmában az egyik legigazabb mondás, hogy a gyakorlat tesz mesterré. A mindennapi fejlődés és tanulás elengedhetetlen a kozmetika világában is. Szeretettel várlak benneteket nyugalmat sugárzó csíkszentkirályi szalonomba, ahol biztosan jól fogjátok érezni magatokat, és remélem, hogy majd visszatérő vendégeim körében köszönthetlek. Hiszem, hogy a szeretet nemcsak gyógyít, de a fáradt ráncokat is kisimítja. Szolgáltatásaimat bővebben eléred Facebook-oldalamon: KFS szépségápolás.”

Bármilyen kozmetikai kezelést 50%-os kedvezménnyel vehetsz igénybe az augusztusi lapszám kuponkódja segítségével. Ugye nem akarsz lemaradni?

 

Kate bijou

„Süthető gyurmából készítek ajándéktárgyakat, egyedi- és személyre szabott bögréket, evőeszközöket, babaajándékokat, emléktáblákat, ékszereket. Bár a munkám minden részét nagyon szeretem, mégis ha választani kellene, akkor a fülbevalók megalkotása a kedvencem. Imádom kombinálni a színeket, a formákat, így minden alkotásomnak megvan a maga egyénisége. Amióta kézműves vagyok sokkal jobban értékelem és használom a kézműves termékeket, és nem bánom ha kicsivel magasabb az ára, mint a boltokban megtalálható termékeknek, hiszen tudom, hogy valaki szívét, lelkét beleadta a megalkotásába.”

Ha te is szívesen vásárolsz kézműves termékeket, és megtetszik valami a Kate bijou Facebook-oldalán, akkor jó hírünk van, hiszen 100 lejes vásárlás esetén 10% kedvezményt kaphatsz, ha használod a kuponkódot.

 

Chakra Shop

„A Chakra bolt 2019-ben nyitotta meg kapuit Nagykárolyban, Szatmár megyében. Kicsike családi vállalkozás, mely azért jött létre, hogy eszközöket nyújtson mindazok számára, akik érdeklődnek a spiritualitás és a keleti tanítások iránt. Kínálatunkban megtaláljátok a kézműves tibeti hangtálak, sámándobok, esőbotok és ezüst ásványékszerek széles kínálatát. Ezen kívül számos ásvány, könyv, füstölő, gyertya, Buddha szobor várja az érdeklődőket. Nézzetek körbe Facebook-oldalunkon: Chakra Shop.”

Amennyiben 50 lejes értékben vásárolsz a Chakra Shopban, kulcstartót kapsz ajándékba, amely pozitív energiáival minden nap veled lehet. Keresd a kuponkódot az augusztusi lapban!

 

Ink Tales Letterpress

„Az Ink Tales Letterpress egy nyomdaműhellyel egybekötött grafikai, könyvkötő és papírmerítő stúdió. Szellemiségünk esszenciája, hogy a megalkotott termékeink által színt, szépséget vigyünk a mindennapokba és az élet meghatározó pillanataiba egyaránt. Stúdiónk a prémium minőségű illusztrált letterpress meghívók, naplók, jegyzetfüzetek, képeslapok, valamint névjegykártyák tervezésére és kivitelezésére szakosodott. Műhelyünkben muzeális nyomdagépeken előállított termékeink kézzel készülnek, ezáltal minden egyes darab egyedivé válik. Hiszünk a papír tapinthatóságának különleges élményében, és abban, hogy a digitális korban a világ szebb hely lehet, ha emberi kapcsolatainkat szép papírtermékeken keresztül ápoljuk.”

Letterpress meghívók és vászonkötésű naplók vásárlása esetén 35% kedvezményben részesülsz, ha a magazinban található kuponkódot használod a vállalkozás Facebook-oldalán történő rendelésedkor: Ink Tales Letterpress.

 

Mea’s crochet

„A Mea's Crochet célja, hogy minél természetesebb fonalakból horgoljunk, régi mintákat, illetve ruhadarabokat modern, fiatalos stílusba vigyünk át. Arra törekszünk, hogy a megrendelő saját elképzeléseit megvalósítsuk, hogy ezáltal váljon igazán egyedivé a ruhadarab. Kendőink anyaga merino gyapjú, a szín és minta választható. Számunkra a megrendelő elképzelése, igénye és stílusa az elsődleges, és ehhez adjuk hozzá a minőségi alapanyagokat és a szeretetet, amellyel minden ruhadarabunk készül. Ha kíváncsi vagy termékeinkre, keress bennünket a Facebookon Mea’s crochet néven.”

Válassz hárászkendőt, poncsót vagy vállkendőt 20%-os kedvezménnyel az augusztusi lapszámban található kuponkód felhasználásával.

 

Smart and Pretty

„Réka vagyok, egy kis műhely tulajdonosa, amely egy régi, gyerekkori álmom megvalósulása. Mindig is úgy képzeltem el, hogy adni fogok valami maradandót, valami szépet a világnak. Olyan dolgot szerettem volna alkotni, amelynek az emberek örülni tudnak, amitől jobban érzik magukat. A Nő nem véletlenül választ magának kiegészítőt, hanem elképzeli magát benne, tudja melyik ruhájához illik épp az adott darab, és éppen milyen parfümöt fog használni mellé. Nőként természetes, hogy én is szeretnék különleges lenni, innen jött az ötlet, hogy olyan terméket készítsek, amitől mások is különlegesnek érezhetik magukat. Egy szép női kiegészítő az én napomat is mindig feldobja. Nézz körül Facebook-oldalamon (SmartAndPrettyCollection), hogy a Te napodat is feldobhassam.”

A Smart and Pretty kiegészítőket most 25%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg, amennyiben felhasználod az augusztusi lapszámban található kuponkódot.

 

Dora Optics

„A Dora Optics egy 2008-ban alapított integrált optikai- és szemészeti szolgáltató vállalat, amely látás- és szemproblémák széles skálájára kínál megoldásokat. Egy fiatal és motivált orvosi csoporttal, a legmagasabb színvonalú orvosi szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani a betegek számára a munkapontok által lefedett területen. Jelenleg négy orvos, több nővér, értékesítési tanácsadó és optikus szolgálja a betegek és az ügyfelek növekvő számát. Szolgáltatásainkat megtalálod a www.doraoptics.ro.”

Az augusztusi lapszámban található kuponnal 50 lej kedvezményben részesülhetsz a következő vásárlásodból, valamint -10%-ban a szemüvegkeretek árából.

 

Manona Nutrition

„Virlics Katalin vagyok, táplálkozás és életmód tanácsadó, fitnesz diéta specialista, a Kiegészítő és Alternatív Gyógyászati Szövetség tagja. Vállalkozásom, a Manona Nutrition célja, hogy ne csak sokat, hanem jól is éljünk. Az egészség fenntartásához elengedhetetlen az életmódváltás, és ennek nagy részét a táplálkozás teszi ki. A kuponakció keretében kedvezményesen kínálom szolgáltatásaimat. A konzultáció során felmérjük aktuális állapotod, táplálkozási szokásaid. Az ezt követő egy héten belül megszerkesztem az egy heti étrended, amely mellé általános tanácsokat is nyújtok annak érdekében, hogy mihamarabb önállóan is egészséges döntéseket tudj hozni. Szolgáltatásaimról bővebb információt találsz Facebook-oldalamon: Manona Nutrition.”

Ha éppen életmódváltáson gondolkodsz, akkor itt a nagyszerű lehetőség, hogy szakértő segítséget vegyél igénybe kedvezményesen, -35%-al.

 

Rebeka Boutique

„A Rebeka Boutique azon hölgyek látogatását várja, akik érzik a különbséget a divat és a stílus között. Kínálatunkban különböző eseményekre, de az elegánsabb hétköznapokra is megtalálják az ideális választást. Milánói, londoni, hazai és saját tervezésű egyedi ruháink az örökzöld stílust képviselik. Lezserebb stílusra a Mariko termékeit ajánlom. Kaphatók továbbá női táskák, ékszerek, saját tervezésű és kivitelezésű fülbevalók újrahasznosított anyagból. Látogass el üzletünkbe vagy nézz körül Facebook-oldalunkon: Rebeka Boutique.”

A 30%-os kedvezményért keresd a Nőileg magazin augusztusi lapszámában a Rebeka Boutique kuponját.

 

Vixie mercery&hobby

„Szenvedélyem a kézművesség! Az egyedi és különleges termékeim (horgolt táskák, kiegészítők, babák) mellett igyekszem alapanyagból is a legszélesebb termékskálát biztosítani. A fonalaktól a táskakellékekig, a hímzéshez, a horgoláshoz szükséges eszközökig mindent megtalálsz a kis üzletemben Székelyudvarhelyen, vagy szétnézhetsz webshopomban is: www.vixieshop.ro. Kalandra fel, várunk a Vixie világában!”

Éppen új hobbiba kezdtél, vagy a már meglévőhöz keresed a tökéletes alapanyagokat, akkor 25%-os kedvezménnyel vásárolhatsz pólófonalat a Vixie-nél. Ha pedig egy szép kézműves táskára vágynál, akkor15%-os akcióval juthatsz hozzá. Az i-n a pont, hogy minden egyéb terméket is10%-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Keresd a kuponoldalt az augusztusi Nőilegben, melyet megvásárolhatsz a lapárusoknál, de meg is rendelheted online: www.noileg.ro/elofizetes.

Az akció ötletgazdája a Transversum Media Trade ügynökség: www.transversum.ro. Ha hirdetőként szeretnél résztvenni a következő Kuponakcióban, akkor jelentkezz a 0726720344-es telefonszámon.