Szeptember: gyökeres változások hónapja jöhet

Továbblépés, szemléletváltás, gyökeres változások ideje – a csillagok állása szerint erről fog szólni a szeptember. Törekedjünk az egyensúlyra, és bízzunk a teremtő erőnkben!

A lelkierőnket és lélekjelenlétünket igényli szeptember első hete, hogy megoldásokat találjunk azokra a küzdelmes helyzetekre, amelyek esetlegesen felüthetik a fejüket. Mindenképpen érdemes a rendre, a belső mozgatórugókra figyelni. Elemezzük a helyzetet racionálisan, mielőtt bármilyen döntést hoznánk, és zárjuk le azokat a dolgokat az életünkben, amelyeknek már lejárt az idejük, amelyek a múlthoz kötnek, vagy több energiát visznek el, mint amennyire feltöltenek. A sorsunkra, a megtett utunkra való rálátás új ötleteket, felismeréseket hozhat, amelyek segítségünkre lehetnek a továbblépésben.

Új szokások, új utak, újhold

Szeptember 7-én az újholddal érdemes új szokásokat, új utakat elindítani. A következő négy hétben kiemelt szerepe lesz a bevillanó sugallatoknak, az új ötleteknek, a szemléletváltásnak. Ezek lesznek a segítségünkre abban is, hogy kreatívan tudjuk megoldani azokat a hirtelen, váratlanul megjelenő, különösen anyagi vonatkozású helyzeteket, amelyekkel találkozhatunk. Mindenképpen bízzunk a teremtő erőnkben, törekedjünk az egyensúlyra, és figyeljünk a mélyben zajló folyamatokra. Gyökeres, mélyről induló változás állhat be az életünkben, társas kapcsolatainkban, pénzügyeinkben, gazdasági jellegű tevékenységeinkben.

A szeptember 21-ei teliholdat 22-én az őszi napéjegyenlőség követi, elkezdődik az asztrológiai ősz, az év második fele. A következő hat hónapban a tudás, az információközvetítés és a kommunikáció kerül kiemelten előtérbe, figyelmünk újra az egészségünk, a szolgálat, a munka felé irányul. Fontos lesz, hogy megértsük, mikor minek jön el az ideje, és törekedjünk a harmóniára, a rendre, a kiegyensúlyozott gondolkodásra.

[caption id="attachment_63629" align="aligncenter" width="339"]

Katt a képre a megrendeléshez – Szeptemberi lapszámunkban igent mondunk az örökségre![/caption]

Dönteni kell: merre tovább?

Ez a félév az útválasztásról szól majd: döntenünk kell, hogy merre megyünk tovább. Most aratjuk le azokat a magokat, amelyeket korábban elvetettünk, és most vetjük el a jövőnk magvait is. Ebben az időszakban kiemelt szerepe lesz a mély lelki dolgok felszabadításának, letisztázásának, harmonizálásának, a lelki megújulásnak. Valójában a túlzott ragaszkodásaink, kötődéseink, megrögzött elveink, félelmeink elengedésének az ideje jön el, ez lesz a szabadságunk, a lelki biztonságunk elérésének záloga is. A külvilágból olyan tanító jellegű impulzusok érkeznek ebben a félévben, amelyeknek a lépésről lépésre való megoldása fegyelmezettséget, összeszedettséget, kitartást, türelmet, megfontoltságot és felelősségtudatot, jelenlétet igényel. A hónap utolsó hete az akaratunknak, vágyainknak a lehetőségekhez való igazításáról, racionalizálásáról és a konkrét továbblépésről szól.

Cikkünk a Nőileg magazin 2021. szeptemberi számában jelent meg.

Kiemelt képünk illusztráció: Shutterstock

Lapozz bele a szeptemberi lapszámunkba: