Így szórakozhatunk idén az Electric Castle fesztiválon

TÁMOGATOTT TARTALOM
Mindannyiunkat örömmel tölt el, hogy a fesztiválok divatja hozzánk is elérkezett, így minden nyáron izgatottan várjuk, hogy kilátogassunk kedvenc eseményünkre. Ha te is ugyanúgy szereted a zenét, a divatot és a szórakozást, mint mi, akkor biztosak vagyunk benne, hogy téged is érdekel, miként néz ki a line-up az idei Electric Castle fesztiválon.
Hirdetés

Tudj meg mindent arról a fesztiválról, amelyik az álomszerű díszleteivel és széles körű tevékenységével rabolta el szívünket, ahol nem marad idő unatkozni. Íme, így szórakozunk majd a 2022-es esztendőben az Electric Castle fesztiválon.

Miért imádjuk a „az elektromos kastély fesztiválját”

Egy nehéz pandémia után alig várjuk, hogy ismét magunkhoz öleljük a szabadságot, hogy újra örülhessünk a korlátozásmentes fesztiváloknak. Erdély szívében, egyedülálló helyszínen, a Bánffy kastélyban rendezett Electric Castle egyesíti magában a kiemelkedő minőségű zenék bemutatását a lenyűgöző művészeti performanszokkal, a történelmi környezet pedig álomvilágba ringat téged: nem csoda, hogy az Electric Castle több mint fesztivál, ebben a világban könnyű magadról elfeledkezni és amikor arra a legkevésbé számítasz, ismét megtalálod önmagad. A számtalan díjat begyűjtött, Európa fesztiváljának nevezett Electric Castle nemcsak a a zenei világ legmenőbb neveivel, hanem stand-up comedy performanszokkal, vásárokkal, rekreációs vagy épp kulináris élvezeteket kínáló helyszínekkel, illetve megannyi szórakoztató tevékenységgel kápráztatja el a látogatót. Csak időd legyen!

Bónusz: ha a civil lelkiismerted gondolkodóba ejtene, akkor jó, ha tudod, hogy ez az a fesztivál, amely hatalmas szociális hatást fejtett ki. A leginkább tönkrement felületeket aprólékosan restaurálva nemcsak életre keltett egy alvó kastélyt, amelynek jövőbeni sorsa elég sötétnek ígérkezett, de a szervezők, a helyi hatóságok segítségével az infrastruktúrában is jelentős befektetéseket hajtottak végre, munkahelyeket teremtve egy amúgy szegény környéken, erős ösztönzőként léptek fel a helyi gazdasági életben.

Hogy néz ki a line-up a 2022-es Electric Castle fesztiválon

Az idei év egyik kihagyhatatlan eseménye 2022 július 13-17 között kerül megrendezésre, öt nap szórakozás és kreativitás vár rád. Az Electric Castle-en eddig fellépett nagy nevek között ott találjuk a 30 Seconds to Mars, Florence+ the Machine, The Prodigy, Jessie J. Fatboy Slim, Limp Bizkit és több más híres együttest. A szervezők 2022-ben sem hazudtolják meg önmagukat, a nagyszínpadon fellép majd a Gorillaz, a Twenty One Pilots és a Deftones; egy line-up, amely minden igénynek megfelel – izgatottan várjuk!

A belépők már megvásárolhatóak, úgyhogy: hajrá!

The Electric Castle goes creative!

Együtt éljük át a jó zene által kiváltott örömöket, de tudod mi tetszik még nekünk? A tény, hogy az Electric Castle bátorítja a helyi hangokat, arra bíztatva az ifjú művészeket, hogy hallassák hangjukat és kápráztassanak el minket, ezért egyedi helyszínt biztosítunk nekik, hogy kitörjenek az ismeretlenségből.

A glo™ segítségével a szervezők megalkották a glo™ Creative Camp-et, amely 2021-ben varázsolt el minket egy miden ízében különleges térrel, a kék tengerünk partjainál, a Konstanca megyei Tuzla községben. Miben hasonlít egymásra Erdély szíve és a tengerparti festői falucska? Ugyanúgy szeretjük a jó zenéket!

Hirdetés

2021-ben a nosztalgia volt a téma, vagy a szervezők jól megválogatott szavai szerint: Remix the remixes. A román zeneipar három nagynevű előadója döntött úgy, hogy legendás slágereket öntenek új zenei köntösbe, ezzel simogatva a fiatal és idősebb hallgatók lelkét.

A Creative Camp keretén belül Inna eszünkbe juttatta, miért szeretjük a Lalele slágert, vagy Adi Despot lenyűgöző új hangzásvilágban adta elő Doru Stanculescu Shambala című dalát. Őrületesen tetszett!

Gyakorlatilag a Creative Camp már nemcsak egy hely, ahol a fiatalokat arra bíztatjuk, hogy megmutassák zenei tehetségüket, hanem egy hippi és boo beütésekkel tarkított, vibráló és fiatalos hangulatú laza környezet, amely minden korosztályt megszólít. A bátor és optimista lelkes közönség, amelyik szeretne miden pillanatot megélni, megtalálta helyét a napsugarak által körülölelt Creative Camp-ben.

Az old újra cool lett, a Rebels with a Cause kampány pedig egy helyre gyűjtötte a szabad lelkeket, azokat a lázadókat, akik hisznek a #funforgood elvében és szívből támogatják a helyi művészeket, legyen szó akár a szervezők által felkarolt EcoGraffiti-ről vagy egyéb kifejezési formákról, amelyek minden ízlést kielégítenek.

Ne ártson a léleknek, ennyi, amit szeretnénk!

Alig várjuk, hogy az első sorokban lehessünk a 2022-es Electric Castle fesztiválon, úgyszintén bízunk benne, hogy találkozunk a glo™ által szervezett Creative Camp helyszínén is. Hozd magaddal a gitárt, hegedűt, dobot, de mindennél fontosabb: hozd magaddal a zenéért dobogó szíved!

(18+) a glo mérsékelt kockázatú termék, amely a felnőttkorú nikotin, illetve dohányfogyasztók számára ajánlott!

Hirdetés