#marketing Kávézz a kedvenc olvasnivalóddal!

Újabb ködös, őszi reggel. Csöng az ébresztőóra megállíthatatlanul, jelezve, hogy várnak a teendők, a mindennapi feladatok. A reggeli rutinunk átlagos része, hogy kutyafuttában felhörpintjük a szinte már kihűlt feketét, és átszaladunk a legfontosabb híreken. De már a munkahelyünkre érve se híre, se hamva az üdítő kávé és az érdekes olvasmány frissességének. Itt az idő ezen változtatni!
Hirdetés

Tudtad, hogy az olvasás mentálisan stimulálja az agyat, csökkenti a stresszt, valamint fejleszti a memóriát és a koncentrációs készséget? Ugyanakkor azt, hogy az olvasás az egyik legköltséghatékonyabb és legmegnyugtatóbb kikapcsolódási eszközök egyike?

Agyunk ugyanúgy működik, mint bármelyik izom a testben, megfelelő karbantartásával segíthetünk fizikai és szellemi egészségünk megőrzésében (amire valljuk be, most még nagyobb szükségünk van, mint valaha). Nem elhanyagolható tény az sem, hogy amíg olvasunk, feloldódhatunk a jelenben, és kis időre félretehetjük a problémáinkat.

Kapcsolódj ki az Erdélyi Médiatér Egyesület termékeivel! Válaszd a Nőileg magazint, akár a Heti Hirdető hetilapot, vagy a Székelyhon, Krónika napilapot és feledkezz meg a gondokról! Tájékozódj Székelyföld és Erdély híreiről, történéseiről! Olvass színes, izgalmas tartalmakat! Hisz Te is megérdemled, hogy néha elvonulj a külvilágból egy bögre gőzölgő kávéval és a kedvenc olvasnivalóddal.

Mint oly sok ember életében az olvasás elválaszthatatlan a kávézás élményétől, éppen emiatt az Olvasni még szabad! kampányunkban olyan ajándékcsomaggal szeretnénk megfűszerezni a mindennapjaidat, amely összeolvasztja a kávé- és újságfogyasztás eseményét.

Hirdetés

Október 9-től december 14-ig garantált ajándékcsomagban részesítjük előfizetőinket. Az ajándékcsomag tartalma egy fél kilogrammos kávé, két darab megszemélyesített kávésbögre, valamint egy továbbadható ajándékutalvány, amely 2 hónapnyi előfizetésre jogosít fel.

Ha szeretnéd megfűszerezni a mindennapjaidat, és a kávézásnak, olvasásnak megadni a módját, nem kell mást tenned, mint:

  1. Kiválasztani a Neked leginkább tetsző olvasnivalót: Nőileg magazin, Heti Hirdető hetilap, Székelyhon napilap, Krónika napilap
  2. Előfizetni a kiválasztott újságra: 1 évre a Nőileg vagy Heti Hirdető, 4 hónapra a Székelyhon vagy Krónika esetében

Amennyiben megtetted ezt a két lépést, nincs más dolgod, mint hátradőlni, hiszen lapkézbesítőink házhoz viszik úgy az olvasnivalót, mint az ajándékcsomagot!

Kávézz a kedvenc olvasnivalóddal! Az ajándékcsomagban a frissítő őrölt kávé a lendületet, a megszemélyesített kávésbögrék a színt adják a reggelhez. A továbbadható ajándékutalvánnyal pedig meglepheted családtagjaidat vagy valamelyik szerettedet.

Részletekért és előfizetésért keresd bizalommal ügyfélszolgálatainkat, vagy hívd a 0726720517-es telefonszámot! A kampány szabályzata a www.lapok.ro weboldalon érhető el, ahol az online előfizetést is megteheted.

Hirdetés