#marketing Olvasni még szabad! – garantált ajándékcsomag az olvasnivaló mellé

A kedvenc női magazinod, menő Nőileges kávéscsésze és zamatos, friss őrölt kávé? Csak néhány dolog, amelyekért érdemes tovább görgetned! Az Erdélyi Médiatér Csoport tagjaként elindítjuk az Olvasni még szabad! elnevezésű kampányunkat. Hogyan lehet a tiéd garantált ajándékcsomagunk? Olvasd el a cikket a válaszért!

A 2020-as év mindannyiunk számára a változások éve, amelyet körbefont az aggodalom és a kilátástalanság. Mégis meglehet, hogy ez az időszak segíthet hozzá olyan dolgok értékeléséhez, amelyeket természetesnek, maguktól értetődőnek veszünk. Mindenki maga tudja megítélni, hogy számára mi okoz örömet és kikapcsolódást, mi csak egy utat kívánunk mutatni, amely némiképp hozzájárulhat ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben a rosszabb napokon is.

Olvasni még szabad! elnevezésű kampányunknál éppen ez az irányelv az útmutató, hiszen vannak dolgok, amelyek bárki számára szívmelengetőek lehetnek a szürke mindennapokban. Ilyen lehet a reggeli gőzölgő, zamatos kávé, egy aranyos, békebeli Székelyhonos kávéscsésze, vagy nosztalgikus Krónikás csupor, egy vicces Heti Hirdetős bögre, vagy egy dizájnos Nőileg csésze. Összeállított csomagunk egy továbbadható, 2 hónapra feljogosító ingyenes előfizetési utalványt is tartalmaz, mellyel családod, szeretteid számára okozhat meglepetést.

Hiszünk benne, hogy néha segíthet kiszakadni a világ zajából, ha kezünkbe veszünk egy érdekes olvasnivalót, és kávéba mártjuk az elolvasott szavakat. Míg elfogy a kávé és az olvasnivaló, biztosan állíthatjuk, hogy más színben látjuk majd a világot.

Olvasni még szabad, ezért fontosnak tartjuk, hogy amellett, hogy sajtótermékeink naprakész információkkal és változatos, színes olvasnivalóval lássanak el Téged, egy kis pluszt csempésszünk az olvasás élményébe. Ajándékcsomagunkkal szeretnénk egyedivé varázsolni azt a néhány percet, ameddig úgy informálódsz a világról, hogy közben megtalálod annak szépségét is.

Ha részesülni szeretnél ebben az élményben, akkor nincs más dolgod, mint előfizetni 4 hónapra a Székelyhon vagy Krónika napilapra, vagy 1 évre a Nőileg magazinra vagy a Heti Hirdető hetilapra. Az előfizetést követően garantáltan Tied az ajándékcsomag.

A promóció 2020. október 9-2020. december 14-ig érvényes. Részletekért keresd weboldalunkat: www.lapok.ro ,vagy hívd bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 0726-720517-es telefonszámon.