Kényelem és elegancia ‒ Seres Andrea gardróbja

Lendület, kreativitás, kiforrott egyéniség – ez jellemzi Seres Andrea marosvásárhelyi vállalkozót. Ez érezhető azokon a ruhákon is, amelyeket nagy örömmel mutatott meg nekünk. (Cikkünk a 2014-es Nőileg magazin júliusi számában jelent meg.)
Hirdetés

Seres Andrea neve már évek óta összeforrt virágüzlete nevével. Sokan talán nem is tudják, hogy hívják, egyszerűen csak Mary Queenként emlegetik (ez virágüzletének neve – szerk. megj.). Kreatív csokrokat, különböző virágkompozíciókat készít már tíz éve, és számos esküvői dekorációt álmodott meg, többnyire marosvásárhelyi menyasszonyok örömére. Andi nem egyszerű üzletasszony, részt vesz a napi munkában: egyszerre vezeti a szalont, közben ötletel, dekorál, csokrokat készít.

Sokat dolgozik, és ez az oka annak is, hogy évekkel ezelőtt száznyolcvan fokot fordult az öltözködési stílusa.

„Egyszer csak elkezdtem kényelmesen öltözködni. Leszálltam a magas lóról, vagyis már nem hordok minden nap magas sarkút”

– fogalmaz huncutan. Ezután elkezdte lapos cipőkkel, kényelmes ruhadarabokkal gazdagítani ruhatárát. Fontos lett számára, hogy könnyedén tudjon mozogni az üzletben. Bár napi munkájában odafigyel a részletekre, kiegészítőket csak ritkán hord, a színes sál azonban elmaradhatatlan kellék a szelesebb, hűvösebb napokon.

Farmer és ing – ezek azok a ruhadarabok, amelyek bármikor kéznél vannak. Sötétkék ingruháját gyakran viseli, mert egyszerű, elegáns, de főként kényelmes. Zöld-barna lapos talpú szandálja feldobja ezt az összeállítást.

A Demi Curve márkájú farmernadrághoz most egy színes topot társított, és az egyik nagy kedvencét, a Tommy Hilfiger cipőt. Ez a kedvenc márkája. Szolid, kényelmes, ámde elegáns stílusához ez a brand passzol a leginkább.

Hirdetés

Egy fehér, nyári nadrághoz is trikó dukál, ha pedig hűvösebbre vált az idő, a kötött, Jean Pascale- felső egy kis barna övvel mindkét nadrágos összeállításhoz illik.

A parfüm öltöztet, így Andi is elhozta nekünk kedvenc illatát, ami nem más, mint Christian Diortól a J’adore.

Andrea látogatásunk végén elárult egy titkot: nem igaz, hogy soha nem hord magas- sarkú cipőt. Esküvőn, különböző ünnepségeken felhúzza, de akkor is csak pár órára, aztán mezítláb ropja tovább. Üzletasszonyként is lehet így.

Fotó: Rab Zoltán

Hirdetés