Stílus Karin-módra: csak lazán!

A nagykárolyi Dragos Karin erdélyi magyar szépség- és életmódvlogger, kreatív tartalomgyártó. Influencer, ahogyan divatos szóval nevezik, bár Karin ezt határozottan elutasítja, dacára annak, hogy már több mint százezer követője van. Stílusjegye inkább az egyszerű, mint a merész. Lássuk, mit szeret a legjobban!
Hirdetés

Karin abban a szerencsés helyzetben van, hogy azt csinálja, ami a hobbija is: online tartalmat gyárt, igényesen. Bár nem a jövedelemszerzés volt az eredeti célja, ma már ebből él. Hangadóként egyáltalán nem mindegy, hogy mit visel, hiszen az általa hordott szettek fiatal lányok tízezreit befolyásolják. Ennek ellenére Karin azt mondja, ő mindig magát adja, nem tudatosan öltözik, csak akkor tesz kivételt, ha valamelyik ruházati márkának készít fotókat.

Stílusát letisztultként határozza meg, de nevezi sportosnak is, szereti az alapdarabokat. Az elegáns öltözék távol áll tőle, de minden, ami laza és hanyag – jöhet! Szereti az oversize darabokat, a kényelmes ruhákat, a feszülőset messziről elkerüli. Kicsit fiús is szeret lenni, a kényelmes ruha nála mindig menő.

A Converse cipőt mindenhez tudja társítani, hidegben pedig a bakancs az igazi. Fülbevalót soha, gyűrűt, nyakláncot viszont szívesen visel. 

A romantikus: A pasztellszínű csipkeblúz és a hasított farmer, valamint az imádott Converse cipő a tökéletes választás szinte minden alkalomra.

A bulizós: A tipikus buliszett, amiben benne van a kedvenc hasított farmer, a vagány bőrdzseki, az oversize ing és a magas sarkú cipő.

Hirdetés

A hétköznapi: Ebben a szettben Karin kedvenc színeit válogatta össze: a fehéret, a feketét és a pasztell rózsaszínt. Még szereti a bézst, a szürkét és nyáron a mentazöldet vagy az erősebb rózsaszínt. 

Amikor más öltözteti: A sárga-bordó kontrasztja izgalmas, a ruha eleganciáját jól ellensúlyozza a sportos fehér zokni. Karin azt mondja, sokszor nem elég bevállalós hasonló szettekhez, de jól érzi magát bennük.

A nagyvárosi: Városnézős szett is lehetne, de a nyár alapdarabja mindenképp. Csajos, de kényelmes, mutat, de mégis eltakar.

Fotó:  Dragos Karin

A cikk nyomtatott változata a Nőileg magazin 2019. márciusi lapszámában jelent meg.

Hirdetés