játék Még inkább megéri minket olvasni: értékes ajándékokat nyerhetsz

Ajándékot adni öröm. De valljuk be, hogy kapni sem egy kellemetlen érzés, főként, ha olyasmit adnak, ami tükrözi a mi ízlésünket. Ahelyett azonban, hogy izgalommal teli szívvel várnánk, hogy kitől milyen meglepetés lapul majd a fa alatt, vegyük a kezünkbe az irányítást. Karácsonyozz Te is a Nőileggel, és nyerd meg a számodra tökéletes nyeremények egyikét!

Fotó: Nőileg

Azért, hogy még karácsony előtt megérkezhessenek Hozzátok a nyereményeitek, a Mikulás-járással egy időben elindítjuk nyereményjátékunkat, de vigyázz, mert rövid határidővel számolunk! A nyereményjátékba ugyanis december 11-e éjfélig lehet jelentkezni, szóval, mindössze 7 napod van arra, hogy:

– Nyilvános bejegyzés formájában megoszd a kedvenc cikked a Nőileg weboldalról;

– Ugyanebbe a bejegyzésbe bejelöld a Nőileg magazin Facebook-oldalát.

Figyelem!

Ha nem nyilvános a bejegyzésed, akkor lelkes manó kollégáink nem látják majd, ezért érdemes a láthatóságát nyilvánosra állítani!

Ha valami miatt elakadnál, írj nekünk Messengeren!

Hogy miért éri meg játszani? Legalább 6 okunk van rá, a játék örömén túl:

1. Teljeskörű színtanácsadást nyerhet egy személy 597 lej értékben az ABReka Dabra Szín & Style jóvoltából.

Mi tartozik a csomagba? Színtanácsadás rúzspróbákkal, nappali smink elkészítése. Az alkatelemzéskor megtudhatod, hogy milyen a számodra megfelelő hosszúságú és fazonú szoknya, de személyre szabott tanácsokat is kapsz majd azt illetően, hogy miként tűnj magasabbnak, karcsúbbnak. Sőt, a találkozó után egy minden információt magába foglaló eBookot is kapsz, amely életed végéig segíthet abban, hogy ragyogj.

2. Bőr övtáska Miklós Kata táskakészítő felajánlásával, 350 lej értékben.

A kiváló minőségű alapanyagokból készített kiegészítő egyszerre praktikus és időtálló. Méretéből adódóan, ideális arra, hogy a rohanós hétköznapokon minden fontos kellékünket magunknál tudhassuk. Állítható vállpántjának köszönhetően pedig válltáskaként is funkcionál. Megnéznéd a táskát? Kattints ide.

3. Kézzel szőtt női sál 300 lej értékben, az Etti Szövőműhely felajánlásával.

Miért különleges ez a termék? Az Etti szövőműhelyben egyedi elképzelés alapján, természetes alapanyagokból, finom vászonból, modern vagy hagyományos női sálat választhatsz a saját elképzeléseid alapján.

4+5+6: Három darab páros színházjegy, nyereményenként 200 lej értékben a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház felajánlásával, a december 30-ai Illatszertár című előadás bemutatójára.

Hollywoodi produkciók alapjául szolgáló magyar vígjátékot mutat be szilveszteri produkciójaként a Tompa Miklós Társulat – 75 évvel a mű első, marosvásárhelyi premierjét követően. Hogy miről szól a darab? Nézd meg itt.

Játékra fel! Ne feledd: december 12-én sorsolunk!

Oszd meg mielőbb a kedvenc cikked, és jelöld be a Nőileg Facebook-oldalát!

A játék szabályzatát itt találod.