Rosszul érzed magad a bőrödben? Van rá megoldásunk!

TÁMOGATOTT TARTALOM

Modern amerikai technológiával gyógyítja a bőrproblémákat a székelyudvarhelyi Eva Young Face Tartós Bőrgyógyító Központ. A márka megálmodójával és alapítójával, László Évával beszélgettünk a kezeléseikről, a bőrápolási rutinról, a túlzott kemikáliák használatának negatív hatásairól.

Fotó: Forrás: Eva Young Face

– Milyen célok vezéreltek a vállalkozásod elindításakor?

– Ha visszaemlékszem, már gyerekkorom óta szerettem segíteni az embereken. Mindig arra vágytam, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben, és vidámak legyenek az életükben. A pályaválasztásom is ezt tükrözte, hiszen az egészségügyet választottam, ahol tudtam az embereken segíteni. Nemcsak gyógyítással akartam foglalkozni, hanem az embert is jobb állapotba akartam hozni. Szép hivatást választottam, azonban egy idő után azt éreztem, hogy valami hiányzik még az életemből. Többre vágytam, még többet akartam tenni az emberekért.

Olvastam régen egy idézetet, ami nagyon megfogott:

„Csak azt adhatjuk, amink van. Aki boldogtalan, nem adhat boldogságot, aki sikertelen, nem segíthet másokat sikerre. Első kötelességünk önmagunkon segíteni, hogy ne legyünk másoknak teher. Először tanulni, aztán tanítani. Először teremteni, aztán adni. Ez az élet vastörvénye.” (Herbert Casson)

Ez az idézet sarkallt arra, hogy először önmagamat ismerjem meg, fejlesszem, mert tudtam, hogy csak így tudok többet tenni az emberekért és elindulni a vágyott új felé. Fejlesztettem magam és közben minden egyes porcikámmal vágytam arra, hogy megtaláljam azt a munkát, ahol érték vagyok az emberek számára, és valami jót teremthetek.

Tudtam, hogy ez nem könnyű feladat. Sokat küzdöttem, sokan és gyakran próbáltak leállítani és elbizonytalanítani abban, hogy megtaláljam a küldetésem. De a szándékom nagyon erős volt, így túl vitt mindenen.

Fotó: Forrás: Eva Young Face

2017-ben végre elindultam az utamon. Budapest legelitebb bőrgyógyászati klinikáján kezdtem el dolgozni, mint bőrterapeuta. Napi 12 órákat dolgoztam, hogy minél jobban beleássam magam a szakmába. Szabadidőm jó részét pedig személyiségfejlesztési programokon töltöttem. Nagyon szeretem, hogy a bőrgyógyászati klinikán modern eszközökkel, mellékhatásmentesen több száz ember bőrproblémáját gyógyítottuk meg sikeresen. Már akkor tudtam, hogy ezt muszáj elhozzam Erdélybe, Székelyföldre is.

Képzett szakemberként 2018-ban eldöntöttem, hogy elindulok a bőr tudatos és natúr ápolása területén. Mindent, amit tudtam és megtanultam át akartam adni az embereknek, ezért is nyitottam meg a közösségi média oldalamat az Eva Young Face-t. Hiszek a kemikáliamentes, természetes megoldásokban és a gyulladásmentes életmódban. El akarom érni, hogy a követőim ne használjanak kemikáliákat, csak olyan dolgokat, amelyek tényleg jó a bőrüknek, szervezetüknek.

A nagy álmom teljesedett be, amikor 2019-ben Székelyudvarhelyen megnyitotta kapuit az Eva Young Face Tartós Bőrgyógyító Központ.

Alapcélunk, hogy a hozzánk járó embereknek egészséges, gyulladásoktól mentes arcbőre legyen. Meg akarjuk gyógyítani mindazoknak az arcát, akiknek még nincsen előrehaladottabb testi krónikus állapotuk, amely akadályozná a bőrük felépülését. Ehhez olyan Többlépcsős Megoldási Programot kínálunk, amely fájdalom- és mellékhatásmentes, valamint képes valódi, látható eredményeket produkálni, amely középtávon fenn is marad.

– Milyen esetekben érdemes az Eva Young Face Tartós Bőrgyógyító Központ szolgáltatásait igénybe venni?

– Olyan fiatalok, középkorúak keresnek meg minket, akik elkeseredettek, reményvesztettek és súlyos önbizalomhiánnyal rendelkeznek. A sikeres kezelés után a pácienseink boldogabbak, szívesebben néznek a tükörbe, és ezáltal sokkal sikeresebbek az életükben.

Klienseink gyógyulási esélyeit hathatósan felerősítjük azáltal, hogy a kezelések alkalmával meghallgatjuk őket, és bőrproblémáikat a legalaposabb és legmélyebb szinteken átbeszéljük. Gyakorlatilag egy Gyulladás Tudatossági Oktatást kapnak éppen azért, hogy a kezelést követően is tisztában legyenek a kiváltó okokkal. Pontos étrendbeli- és életvitelbeli tanácsadást nyújtunk. Szorosan együttdolgozunk bőrgyógyász szakorvosokkal olyan esetekben, amikor a kezelésük során komolyabb visszaeséseket tapasztalunk, vagy olyan mértékű problémával fordulnak hozzánk, amelyen már nem tudunk segíteni.

Fotó: Forrás: Eva Young Face

A kezeléseink során rendkívül precíz lézeres módszerrel lenyúlunk a bőrgyulladás gyökeréhez, eltávolítjuk a sérült bőrterületet, miközben megőrizzük és stimuláljuk az alatta lévő egészséges réteget. Serkentjük a bőr kollagén termelődését, ami simább, feszesebb és fiatalosabb megjelenést eredményez. Szeretettel várjuk olyan személyek jelentkezését, akik vörös vagy barna foltokkal, bőrpírral, elszíneződésekkel küszködnek. Kijavítjuk a különböző aknés, traumás, műtéti hegeket, valamint csökkentjük az erek megjelenését, a kitágult pórusok méretét is.

– Az idei év újítása a központban a SAS bőrelemző. Mesélj erről az eljárásról!

– A SAS, azaz a Skin Analysis System az iparág jelenlegi legmodernebb berendezése, melyet az arcbőr elemzésére alkalmazunk. A bőranalizátor lehetővé teszi, hogy a megjelölt bőrbetegségek alapján felmérjük és kezeljük a célzott bőrproblémákat, minimálisra csökkentve a szubjektív következtetéseket. Ez az eljárás képes arra, hogy pontosan feltérképezze a bőrproblémákat, sőt a mesterséges intelligenciának köszönhetően megmutatja a bőr jövőbeni állapotát is. Nagyon érdekes, hogy a bőr kora is megállapítható az életkorhoz képest. A klienseink visszajelzései alapján sokszor meglepő eredmények születnek. Egy másik nagy előnye, hogy kimutatja a kezelések előtti és utáni eredményeket, bőrápolási termékeket ajánl, hogy a kezelés hatása minél hosszabb ideig fennmaradhasson. Néha nehéz az arckezelés eredményét vizuálisan felmérni, de amikor a kliens látja, hogy mennyit gyógyult a bőre a mélyebb rétegekben is, akkor biztosan elégedetten távozik.

– Hogy tapasztalod: mennyire vagyunk tudatosak a bőrápolás területén?

– Órákat tudnék olyan esetekről mesélni, amikor a kliens házi kencéktől, túlzott kemikáliák használatától várta a csodát. Olyan esetünk is volt, amikor egy fiatal egy influenszer hatására kémiai hámlasztókat próbált ki, és leégette a bőrét. Nyilván egy fiatal esetében a különböző ismert személyek által népszerűsített termékek sok esetben mérvadóak, de ebből is látszik, hogy mennyire hiányosak az ismereteink. A felgyorsult kapitalista világban a túlzott fogyasztásra vagyunk kondicionálva, így nem is csoda, hogy alapos utánajárás nélkül megvásároljuk a drogériákban található termékeket. Nagyon fontos lenne már fiatal kortól kezdve tanítani a gyerekeinket, hogy hogyan ápolhatják a bőrüket. A klienskörünkben is azt látjuk, hogy sok esetben akár középkorú hölgyek sincsenek tisztában a saját bőrtípusukkal. Számomra ez egy hivatás is, hogy helyes információkat áramoltassak ki, ahonnan az érdeklődők tájékozódhatnak. Ezen kívül rendszeresen nyílt napokat szervezünk a központba éppen azért, hogy lehetőséget biztosítsunk az érdeklődőknek betekintést nyerni a működésünkbe. Ezeken a nyílt napokon ingyenes bőrelemzésen, tanácsadáson lehet részt venni. Nagy büszkeség számomra, hogy az elkövetkező két nyílt napra néhány óra alatt beteltek a helyek. Ez a nagyfokú érdeklődés azt bizonyítja számomra, hogy igenis van az a réteg, akik el szeretnének indulni a tudatos bőrápolás útján, csak még kell egy kis támogatás, segítségnyújtás számukra.

Ha rosszul érzed magad a bőröd miatt és nem találsz rá megoldást, akkor nálunk a helyed. Mi maximális hozzáállásunkkal és profi technologiánk segítségével újra mosolygó és önbizalommal teli arcot varázsolunk neked.