Van, amit érdemes hangsúlyozni, van, amiért érdemes kiállni

Idei koncepciónk, hogy kiálljunk értékeink mellett, elindított sokféle beszélgetést a szerkesztőségben. Összegereblyéztük, a számunkra fontosakat, mint a minőség, a szakértelem, az örökség, a közösség, a szerelem, és nyilván kiderült, nem mindenikünknél ugyanaz a rangsor. Közben az év elkezdőtött, s úgy gondoltuk, a szakértelemmel kell kezdenünk. Ez most fontos, ahogy a kérdés is, kinek hiszünk. Készültünk mindenfélével.
Hirdetés

Januárban tehát a szakértelem állt a homlokterünkben, ehhez kapcsolódóan kerestük a hiteles embereket, az olyan történeteket, melyek eligazítanak kicsit ebben a felfordult világban. Csatlos Tünde munkatársunk címlapinterjúnkat ajánlja, mi pedig elmondjuk, mit gondolunk a szakértelemről.

Mit lehet tenni, hova menjen az ember manapság, ha élményen túl többre is vágyik? Felfedezzük szűkebb-tágabb környezetünk, itt épp Forrai Szerénke mesél családi kalandozásaikról.

Kopogtató rovatunkban mindig arra figyelünk, hogy olyan otthont, életteret mutassunk be, ami mindannyiunkat inspirál. Magyari Tekla a januári Kopogtatóról beszél:

Hirdetés

Miről szeretnénk beszélni tehát lapról lapra? – azokról a dolgainkról, melyekről gyakran hallgatunk, amelyek mégis meghatározzák az életünket, és amelyek most, kritikus időkben, újra hangsúlyt kapnak. Így értékel a szerkesztőség:

Mindjárt február, mi pedig már a márciusi Nőilegen dolgozunk. Annyi jó arc és annyi izgalmas, életszagú történet van, amit érdemes velünk együtt megismerni 2021-ben is. Ne hagyjátok ki!

Kiemelt képünk illusztráció: Shutterstock

Friss lapszámunkat alább kérheted:

Hirdetés