Fiatalos és kreatív outfit

Barbi gardróbja: a divatos darabok utáni vágy és a szűkös, de igencsak találékony egyetemista pénztárca izgalmas ruhatárat eredményezett. 

Az egyetemi évek alatt kétségkívül sokat finomodik stílusunk. Hasonlót tapasztalt Larcher Barbara, a kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem kommunikáció szakos mesterképzős hallgatója is. Az alapképzés évei alatt szinte teljesen kicserélődött korábbi ruhatára: színes, változatos, fiatalosan ízléses darabok jöttek a klasszikus, egyszerű, középiskolás fekete korszak helyére.

Elsősorban nem a divatot, hanem a hangulatát és az időjárást követi Barbi öltözködés terén. Fontos számára, hogy tetszedjen a barátjának, amit fölvesz. És persze az is fontos, hogy ő maga is jól érezze magát.

Barbi leginkább Kolozsváron szokott ruhát vásárolni. A plázákban általában a Bershka, Stradivarius, Pull & Bear üzleteit, illetve kedvencét, a H&M-t keresi fel a leggyakrabban, főleg amióta a tanulás mellett dolgozik is. Igazi kincsekre lehet itt lelni, a leárazásokat sosem szokta kihagyni. Már három éve tölti az év nagyobb részét a kincses városban, így számos alternatív, trendi lehetőséget is felfedezett. A Mărăști-negyedi körforgalom és piac környéke Barbi szerint divat szempontjából igazán jó lelőhely. Főként órákat, különféle bizsukat, táskákat szokott itt vásárolni, de az egyik outletben már többször vett magának márkás nadrágokat is. Néha a turkálókban is elmerül a ruharengetegben, időnként ott is talál egy-egy kedvencet. Alkalmanként a barátnőivel is csereberélnek.

Az idei ősz divatját Barbi számára az újszerűen kombinált, már meglévő darabok jellemzik. Főként kiegészítőkkel, zakókkal frissítette ruhatárát. A szekrény mélyéről előkerült poncsó, valamint a nővére és édesanyja által a padlásra száműzött zakók rövidített és szűkített változatai is alapdarabok lesznek az idei hűvösebb szezonban.