#együttváltozunk Hálalevelek a karantén idején – 16. feladat

A Nőileg pszichológus-szerzőivel (Asztalos Ágnes, Bartha Krisztina, Dimén-Varga Tünde, Szalay Zsuzsanna) belső utazásra hívunk, és #együttváltozunk mottóval, napi szinten jelentkezünk olyan útmutatással, önismereti feladatokkal, melyek segíthetnek önmagunk felfedezésben. Egy olyan belső utazásra indultunk el, amely által talán többek, jobbak, empatikusabbak, toleránsabbak, a környezetünkre figyelmesebbekké válhatunk. Bíztatunk arra, hogy csatlakozzatok hozzánk, és írjátok meg tapasztalataitokat!

Íme a tizenhatodik feladat Bartha Krisztinától:

Hálalevél 1.0.

Hálásnak lenni ebben az időszakban nem mindig egyszerű feladat. Írj hálalevelet a párodnak (és ő is írjon/írhat neked)! Gondolkodhattok hosszabb és rövidebb időtávlatban is. Ha van kedvetek, írjatok egy-egy átfogó levelet, amelyben mindketten felidézitek a teljes együtt töltött időszakotokban miért vagytok hálásak egymásnak, de szűkíthetitek is a periódust az elmúlt évre vagy akár karatén időszakára is. Olvassátok el/fel az egymásnak írt leveleket és beszélgessetek arról, milyen volt megírni és milyen volt elolvasni, meghallgatni a másik kedves szavait.

Hálalevél 2.0.

Írj hálalevelet önmagadnak! Gondold végig, miben voltál erős, bátor, kitartó, türelmes stb. az elmúlt évben vagy a karantén ideje alatt. Fogalmazd meg, írd ki magadból mi történt, hogyan álltad meg a helyed és miért vagy magadnak hálás az adott időszakkal és eseményekkel kapcsolatban. Köszönd meg magadnak, hogy mozgósítani tudtad mindazokat a tulajdonságaidat, amelyek egy-egy helyzetben segítettek téged!

Hogy sikerült a feladat? Ha megosztanád másokkal is inspirációként, írd meg nekünk kommentben a bejegyzés alá vagy a marketing@noileg.ro e-mail-címre.

Kiemelt kép: Shutterstock