#együttváltozunk Mit vinnénk át a karantén életünkből a karantén utániba?– 15. feladat

A Nőileg pszichológus-szerzőivel (Asztalos Ágnes, Bartha Krisztina, Dimén-Varga Tünde, Szalay Zsuzsanna) belső utazásra hívunk, és #együttváltozunk mottóval, napi szinten jelentkezünk olyan útmutatással, önismereti feladatokkal, melyek segíthetnek önmagunk felfedezésben. Egy olyan belső utazásra indultunk el, amely által talán többek, jobbak, empatikusabbak, toleránsabbak, a környezetünkre figyelmesebbekké válhatunk. Bíztatunk arra, hogy csatlakozzatok hozzánk, és írjátok meg tapasztalataitokat!
Hirdetés

Íme a tizenötödik feladat Dimén-Varga Tündétől:

Sokan már több mint három hete gyakoroljuk a kényszerű otthonlétet. Mindannyian érezzük a hátrányokat, nehézségeket. A legrosszabb talán az, hogy nem tudjuk, mennyi időre kell így berendezkednünk. Másrészt, biztosan megtapasztalunk jó pillanatokat, a jelen helyzet előnyeit is. Érdemes ezeket tudatosítani, ezekre fókuszálni.

Mit vinnénk át a karantén életünkből a karantén utániba? Amivel jobbá, nyugodtabbá, egészségesebbé, derűsebbé tehetnénk a mindennapjainkat, a családunk és a magunk életét?

Hirdetés

Gondoljátok végig és írjátok le! Ha megosztanátok másokkal is inspirációként, küldjétek el nekünk a marketing@noileg.ro e-mail-címre.

Kiemelt kép: Shutterstock

Hirdetés