EZO-TÉR Megújulás lelkiekben – Ilyen lesz június

2020 júniusa az intenzív belső munkának, felismeréseknek, megértéseknek, önismeretnek az ideje. A hónap elején rendkívül termékenyek lehetünk, ezáltal pedig kapcsolatainkban, anyagi területeinken, alkotó tevékenységeinkben juthatunk előbbre, megoldásra, minőségi változást élhetünk meg. (Cikkünk a 2020-as Nőileg magazin júniusi számában jelent meg.)
Hirdetés

Ezek a változások most kevésbé a kinti világban, sokkal inkább belül, lelki szinten jelentkeznek. Megtörténhet, hogy párkapcsolati, pénzügyi elakadásaink késztetnek arra, hogy keressük a kreatív megoldásokat, életünk biztonságot, stabilitást jelentő vonatkozásait újraértelmezzük.

Belső küzdelem, a tisztázásra, tisztulásra irányuló akarat-megnyilvánulások is részei lehetnek ennek a folyamatnak. Lelki erőforrásaink mozgósítására, összegzésre, számvetésre is fordítsunk energiát,

hogy emelkedés lehessen az életünkben. Kiemelten figyeljünk arra, hogy hogyan nyilvánulunk meg a kapcsolatainkban, kerüljük az agressziót, a sértegetéseket.

A belső munkára összpontosítsunk

Kiemelt napok a hónap első felében 3-a, 5-e, 11-e. A hónap ötödik napján lesz telihold, ami most az előretekintésnek, a továbblépésnek, a gyógyulásnak is kedvez. Ekkor figyeljünk jobban a váratlanul bevillanó sugallatainkra is!

Júniusi csillagtérkép

Június 18-án megkezdi három hetes tolató mozgását a Merkúr, a kommunikáció, a kereskedelem, az ügyintézés, közvetítés, környezet, kisebb utazások bolygója. Ez hozhat lassulást, nehézkességet ezeken a területeken, azért is, hogy a kinti világ helyett a belsőre összpontosítsunk. A Merkúr visszatérése egy adott pontig, azt jelzi, hogy mélyüljünk el annak az égi helynek az üzenetében. Ez most az Ikrek csillagkép múlandó dolgokon túllépő lába lesz, és ennek hatására július 12-éig olyan helyzetekkel találkozhatunk, amelyekben azt tudatosíthatjuk, hogy minek járt le az ideje életünkben, mi múlt el végérvényesen, mi az, ami már nem vihető tovább, mert nincs jövője. 

A tudatosságra kell törekedni

Hirdetés

A nyári napforduló pillanata – június 21-én, alig éjfél után – is a megújulás lehetőségét hozza, ez idén az újhold ciklusindító üzeneteivel társulva hangsúlyossá válik. A tavaszi napéjegyenlőségtől eltelt három hónap után tehát most tudunk ténylegesen újjászületni. A fordulat idejére felállított képlet az új alapok lerakásáról, a jövő tisztázásáról, a változásról, változtatásról, a közösségi színterek végérvényes átalakulásáról, a gyógyulásról, gyógyításról, erőink kézben tartásáról és világteremtő működtetéséről szól. Ez azt jelzi, hogy júniustól szeptemberig olyan események várhatóak, melyek következtében nagyon tudatosan és fegyelmezetten szükséges az életünket újjáépíteni. (Napi, bővebb üzeneteket a csillagjelek-csillagutak Facebook-oldalon találhatnak.) 

Kiemelt kép: Shutterstock

Segítsünk közösen a nehéz helyzetbe került erdélyi családoknak! 

A Nőileg, együttműködésben a Gyulafehérvári Caritasszal támogató programot indított, mellyel célkitűzésünk legalább 50 erdélyi család segítése fél éven keresztül. Adakozásra hívjuk a Nőileg olvasóit és nemcsak! 

Támogatásoddal segíthetsz munkanélkülivé vált családfenntartókat, kiskorú gyerekeiket egyedül nevelő szülőket. 

További részleteket itt olvashatsz, vagy kattints az alábbi gombokra:

Hirdetés