#marketing Nincs ötleted az ünnepekre?

Az ünnepek közelednek, de ahelyett, hogy boldogan beletemetkezhetnél a készülődésbe, csak az év végi fáradtságot érzed? Nincs időd sem, hogy újabb ajándékötleteken törd a fejed? Mi készültünk, hogy az ajándékozás ne nyűg legyen, hanem inkább örömforrás.
Hirdetés

Az ünnepek célja a megállás, és az együtt töltött minőségi idő örömének megélése. Az idén talán kicsit másként telnek majd ezek a napok, mint korábban, de igazi értéket ajándékozni még ilyenkor is lehet.

Az ajándékozással kifejezhetjük a másik ember iránt érzett szeretetünket, megbecsülésünket, vagy egész egyszerűen csak azt, hogy gondoltunk rá.

A túltelített napokban sokaknak nincs ideje visszavonulni a mindennapok taposómalmából, pedig ennek fontosságát senki sem vonhatja kétségbe. Mind testileg, mind lelkileg szükségünk van a feltöltődésre. És hogy mi adhatja meg ezt az élményt? Többek között megtalálhatjuk a hétköznapi cselekvéseinkben is, mint az olvasás vagy akár a kávézás.

Olvasni még szabad! kampányunkban ezt a két tevékenységet szeretnénk megfűszerezni, és kiemelni az egyhangúságból. Ajánlatunkkal meglepheted saját magadat is, ha úgy érzed, hogy szeretnél elvonulni a világ zajától. De megajándékozhatod azokat is, akikről úgy gondolod, hogy szükségük van a kikapcsolódásra.

A minden évben ismétlődő ajándékok helyett, idén válaszd a minőséget, a hitelességet és az időtállót!

Hirdetés

Válassz olyan ajándékot, amelyet szeretteid minden nap kinyitnak majd!

Olvasnivalóválasztékunk széles palettája vár: legyél akár a mindennapi hírek követője, vagy az, aki szívesen inspirálódik élettörténetekből, vagy éppen szeretnéd érdekes információkkal feldobni a napod. Olvasni még szabad! kampányunkban kedvezményes értékben kínáljuk a Nőileg, Székelyhon, Krónika és Heti Hirdető lapjainkat, és emellett minden előfizetőnk számára ajándékcsomaggal kedveskedünk.

Mindazok, akik december 14-ig előfizetnek 1 évre a Nőileg vagy Heti Hirdető, vagy 4 hónapra a Székelyhon vagy Krónika lapokra, garantált meglepetésben részesülnek. Az ajándékcsomagba elrejtettünk egy minőségi, félkilós őrölt kávét, hogy jobban induljon minden reggel. A csomagot kiegészítettük két darab kávésbögrével is, és előfizetésétől függően az adott márka megszemélyesített illusztrációjával küldjük majd. Ha ez még nem lenne elég, egy előfizetés-utalványt is belecsempésztünk, amely továbbadható, így még egy szerettednek okozhatsz meglepetést.

Ennek az ajándéknak a beszerzése nem okoz fejtörést, és garantáltan mosolyt csal a megajándékozott arcára. Neked csak annyi a dolgod, hogy ügyfélszolgálatainkon, lapkézbesítőinknél személyesen, vagy online a www.lapok.ro weboldalon előfizetsz, mi pedig házhoz visszük az ajándékot!

Ajándékozz olvasnivalót az idei ünnepekre!

Hirdetés