Veletek együtt változunk: Csak a változás állandó (Videó)

Újra itt vagyunk, és ezúttal immár nem „csupán” nyomtatott lappal, de arccal, képpel, hanggal. Határtalan az örömünk, hogy az olvasók ismét kézbe vehetik októbertől a Nőileget, és bízunk benne, hogy ez ragadós: örömünkben az offline világot kedvelő olvasóink is osztoznak. De miben változtunk az elmúlt kilenc év alatt?

Kilenc év. Ennyi ideje jelentkezünk hónapról hónapra, és ez az idő bizony, nem csupán a lapban hozott változásokat, de mindannyiunk életében is. Ahogyan az olvasókkal is sok minden történt, mi, a Nőileg szerkesztői is sokat változtunk a csaknem egy évtized alatt. Mit adott nekünk a lap? Hát a készítése kapcsán megismert ezernyi erdélyi nő (és férfi), akikről írtunk évről évre, hónapról hónapra? Merthogy próbáltuk sosem téveszteni szem elől: 

alapvetően rólunk, erdélyiekről szól a Nőileg, a tőlünk 50-100-200 kilométerre élő nőről, férfiról és gyermekről, 

és igen, ehhez gyakran indultunk ki magunkból, a bennünket foglalkoztató élethelyzetekből. 

Nagyon sokfélék vagyunk a lap szerkesztőségében is, többféle életkorban, élethelyzetben, párkapcsolati és társadalmi státusban. Talán ezért is reméljük, hogy széles rétegekhez tudunk szólni. A bennünket foglalkoztató önismereti-, spirituális vagy gyermeknevelési kérdésekről és trendekről, az anyaság ezeregy arcáról, az állandó változásainkról. Merthogy 

mindannyian változtunk a Nőileg születése óta. 

Hogy pontosan ki, miben változott, mennyivel lett türelmesebb, nyitottabb mások felé, valamint a saját belső hangjai irányába, székelyudvarhelyi szerkesztőink, Asztalos Ágnes, Kovács Eszter, Magyari Tekla és főszerkesztőnk, Sebestyén Kinga erről is vallanak. 

https://