Címke: terasz

Kiköltözünk a teraszra – Mit vegyünk figyelembe kerti bútor vásárlása előtt?

A jó kerti bútor nemcsak trendi és kényelmes, de minőségi anyagból készült és időtálló is kell legyen. Mert ahogy beköszönt a nyár, időnk nagy részét szeretjük a teraszon, kertben tölteni, és ha nekünk is tetsző a bútorzat, jobban is érezzük magunkat. (Cikkünk a Nőileg magazin 2021. júniusi lapszámában jelent meg.)

Én kis kertem – a teraszon

Nem kell ahhoz kertes házban lakni, hogy színpompás, illatokban gazdag virágok vegyenek körül. A panellakások erkélye igazi paradicsomi helye lehet a virágoknak. (Cikkünk a Nőileg magazin 2018. májusi számában jelent meg.)

Kis helyek, nagy ötletek

Ha kicsi, annál nagyobb kreativitást feltételez, ha viszont nagy, annál több idő, pénz szükséges az igényes erkély-, balkon-, teraszkialakításhoz. Gyakran a praktikus és kényelmes berendezés valódi bűvészmutatvány, mégis érdemes belevágni. (Cikkünk a 2019-es Nőileg magazin júniusi számában jelent meg.)

Gondoskodás testnek, léleknek: krémlevesek

Talán nem is gondolnánk, hogy egy tányér forró leves mi mindenre képes. Ezt most már a tudomány is megerősíti: a leves nemcsak összetevői által javít a közérzetünkön, hanem azáltal is, hogy miközben elfogyasztjuk, azt éljük meg, hogy gondoskodnak rólunk.

Csehország: várak, sörök és jó emberek

Ha azt mondom, hogy Csehország és utazás, elsőre általában a finom sör és a csodálatos főváros, Prága ugrik be a legtöbb embernek. Tavaly nyáron mi a vidéket, a kisvárosokat céloztuk meg.