Címke: inspiráció

Kollégáink otthonában jártunk – Nézzetek be hozzánk!

Rendhagyóan most nem mi kopogtattunk be egy új otthonba, hanem fordítva: megmutatják a Nőileg munkatársai nektek, hol dolgoztak az elmúlt hónapokban és hol dolgozik még mindig némelyikünk. Kedvenc zugok, helyek – talán tudunk egy kis inspirációval is szolgálni! (Cikkünk a Nőileg magazin 2020. júniusi számában jelent meg.)

Gyerekszobából kék pöttyös kamaszbirodalom

Ha belegondolok, tini koromban mennyit néztem a falakat a szobámban… A nehéz, ősrégi szekrényt, a zöld szőnyeget, a redőnyös íróasztalt, amelyen a redőnyt nem igazán lehetett felhúzni, mert dugig volt füzetekkel, papírokkal. Volt egy kedvenc fotelem, amit az ágyam mellé húztam, hogy feltehessem rá a lábam, és jól kilássak az ablakon. Persze, hálás vagyok, hogy volt egy szobám egyáltalán. Ketesdi Enikő lakberendezővel arról beszélgettünk, hogy hogyan változtatható át egy gyerekszoba kamasz szobává. (Cikkü

Erdők, mezők üzenetét hordozzák: a gombák

Rendszeresen, hetente több alkalommal fogyasztva, a gombák rákmegelőző hatásúak, D-vitaminnal látják el a szervezetet, hozzájárulnak az agy, valamint az emésztőrendszer egészségéhez, ezáltal a jobb immunitáshoz is.

Arany Prága, borús tavaszban

Arany Prága – jutott eszembe a cseh főváros egyik jelzője, miközben emlékeimet próbáltam feleleveníteni. Pedig arany fényekben, napsütésben szűkölködött az a három nap, amit ott töltöttünk, de az élmény és emléke bennem valóban aranyértékű.