Címke: inspiráció

Kollégáink otthonában jártunk – Nézzetek be hozzánk!

Rendhagyóan most nem mi kopogtattunk be egy új otthonba, hanem fordítva: megmutatják a Nőileg munkatársai nektek, hol dolgoztak az elmúlt hónapokban és hol dolgozik még mindig némelyikünk. Kedvenc zugok, helyek – talán tudunk egy kis inspirációval is szolgálni! (Cikkünk a Nőileg magazin 2020. júniusi számában jelent meg.)

Gyerekszobából kék pöttyös kamaszbirodalom

Ha belegondolok, tini koromban mennyit néztem a falakat a szobámban… A nehéz, ősrégi szekrényt, a zöld szőnyeget, a redőnyös íróasztalt, amelyen a redőnyt nem igazán lehetett felhúzni, mert dugig volt füzetekkel, papírokkal. Volt egy kedvenc fotelem, amit az ágyam mellé húztam, hogy feltehessem rá a lábam, és jól kilássak az ablakon. Persze, hálás vagyok, hogy volt egy szobám egyáltalán. Ketesdi Enikő lakberendezővel arról beszélgettünk, hogy hogyan változtatható át egy gyerekszoba kamasz szobává. (Cikkü

Gondoskodás testnek, léleknek: krémlevesek

Talán nem is gondolnánk, hogy egy tányér forró leves mi mindenre képes. Ezt most már a tudomány is megerősíti: a leves nemcsak összetevői által javít a közérzetünkön, hanem azáltal is, hogy miközben elfogyasztjuk, azt éljük meg, hogy gondoskodnak rólunk.

Csehország: várak, sörök és jó emberek

Ha azt mondom, hogy Csehország és utazás, elsőre általában a finom sör és a csodálatos főváros, Prága ugrik be a legtöbb embernek. Tavaly nyáron mi a vidéket, a kisvárosokat céloztuk meg.