Címke: ötlet

Ajándékozz kultúrát! Avagy súgunk az Angyalnak

Ezt a két oldalt férfiaknak (is) írtuk. Ha nem tudják, mire vágyhat szívük választottja, súgunk az Angyalnak. A Nőileg ezen oldalait – színessel jelölve a tetszetős tételeket – kéretik elcímezni, s kirakni az ablakba.

Ha egy vagány könyvespolccal dobnánk fel lakásunkat: csak el kell engedni a fantáziát!

Az évek során összegyűjtött könyvek tárolása elég sok fejtörést okoz, főleg, ha kisebb tömbházlakásban élünk. Kirmaier Zsuzsanna lakberendezőt azzal a kéréssel kerestük meg, hogy mire figyeljünk akkor, ha őszre egy vagány, trendi könyvespolccal dobnánk fel lakásunkat. (Cikkünk a Nőileg magazin 2015. októberi lapszámában jelent meg.)

Környezettudatos és egyedi: a beépített bútor

Amellett, hogy tökéletesen kiszolgálja megrendelőjének az igényeit, életmódját és helyet spórol – ami főként kis lakások esetében fontos szempont – a beépített bútor nagy előnye, hogy környezettudatos is. (Cikkünk a Nőileg magazin 2022. júliusi lapszámában jelent meg.)

7+1 kerítés kreatívan

Amilyen a kerítés, olyan a házigazda: megjelenik rajta a család egyénisége, stílusa, olykor humora is. Olyan, mint az első benyomás. Ma már a kerítéseknek nemcsak az a feladatuk, hogy behatárolják a házak körüli telket, hanem karaktert is adnak az otthonoknak. Ha nem a boltokban keresed a legjobb megoldást, akkor ébreszd fel a kreativitásodat, és ötleteinkkel vagány, egyedi kerítést építhetsz. (Cikkünk a Nőileg magazin 2020. júliusi számában jelent meg.)

7 térelválasztó tipp

Most, hogy már ilyen sokat voltunk együtt a családdal, egy légtérben, biztos van olyan, aki egy kis magánszférára vágyik, olyan helyre a lakásban (is), ahová elvonulhat egyedül. Mert jó együtt, jó, de azért néha külön is jó lenne. Térelválasztó ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyeket nemcsak nagy helyiségekben tudunk hasznosítani. (Cikkünk a Nőileg magazin 2020. júniusi számában jelent meg.)

Legyen kedvenc hely: 7 szuper tipp az otthonos fürdőszobához!

Mivel biztosan te is több időt töltesz most odahaza, feltételezzük, hogy elvégezted a tavaszi nagytakarítást. Minimum kétszer is. És ha azok közé tartozol, akik szeretnek újítani, változtatni az otthonukon, valószínűleg már pár sarkot át is rendeztél. A fürdőszoba azonban nagyobb falat, lehet bármilyen kicsi is méretileg. Van itt azért néhány jótanács, hogyan lehet mégis pici illemhelyből pöpec helyiség. (Cikkünk a 2020-as Nőileg magazin májusi számában jelent meg.)

A stílusok királynője: kortalan klasszikus

Elegáns, fennkölt és drámai. Itt helye van a kandallónak, a dédmamától örökölt olajfestménynek, az antik komódnak. Terpeszkedhet a nappaliban egy fényesre politúrozott zongora, a mennyezeten csilingelhet kristálycsillár, hatalmas baldachinos ágyban hajthatjuk álomra fejünket, és a súlyosan leoml&o