Címke: influenszer

Hobbiból a világ körül: Szilágyi Ági, az utazó influenszer

Szilágyi Ági, azaz agi.travels az egyik legnépszerűbb utazó influenszer a magyar internetezők körében, az Erdélyben született lányt több mint 23 ezren követik az Instagramon, és csaknem 80 ezren TikTokon. Az utazás a szenvedélye, a közösségi média, a bloggerkedés, tanácsadás és utazástervezés csak „másodállások”.

Vitos Dorottya: „Az erőltetett posztolásból nem lesz jó tartalom”

Instasztárok, influenszerek, Youtuberek, TikTokerek és társaik – vannak köztünk, akik azt sem tudják, hogy eszik vagy isszák őket, mások olyan jól ismerik a posztjaikat, hogy szinte barátoknak érzik őket. Újonnan induló cikksorozatunkkal hónapról hónapra megmutatjuk a közösségi médiában tevékenykedő, legismertebb erdélyi internetes tartalomgyártókat. Utazóbloggert, életmódszakértőt és „megmondó embert” is faggatunk, s annak is utánajárunk, hogy a hazai magyar influenszereknek van-e „hangjuk” az online té

Tapasztó Orsi: Mindannyian tökéletlenek vagyunk

Stílusos szemüveg, elegáns ing, de laza, azonnal barátságos hangnem. A humorát nem tudja – nem lehet és nem is kell! – véka alá rejteni, mindent érez, amit mond: a szavai könnyedek, de a súlyuk is megvan. A szatmárnémetiből származó Tapasztó Orsi kolozsvári tanulmányai után került Budapestre. Fizikus, korábban a Magyar Tudományos Akadémia kutatója volt, nemrégiben vált papíron és lélekben is édesanyává, és a hatalmas népszerűségnek örvendő @nemakarokbeleszólni Instagram-oldal egyik működtetője. Internete

Amerikából jöttem, mesterségem címere: influenszer

Az Amerikai Egyesült Államokban a tizenévesek egyharmada YouTuber szeretne lenni, minden ötödik blogger vagy vlogger, minden hatodik kamasz popsztár vagy filmsztár, minden hetedik televíziós műsorvezető, atléta vagy tanár. 13 százalék orvos vagy egészségügyi asszisztens, és 6 százalék ügyvéd. Nálunk kicsit másféle az arány, de fiataljaink is kacsintgatnak nyugat felé.

Statisztából főszereplő: egres

Sokáig nem értékeltem az egrest. Az epret lestük folyton, szemenként szedtük, ahogy érett. Majd a ribizlit, de a málnát vártuk a legeslegjobban, mert abból kevés volt. Az egres mindig csak statiszta volt a konyhában.

Toszkána feltölt, pozitív életérzést ad, elvarázsol

Van már bakancslistád? Tudod, azon dolgok sora, amelyet az ember meg akar még tenni hátralevő élete során, mielőtt „feldobná a bakancsot”. Ha nincs, épp ideje elkezdeni írni egyet. Ha nem másért, hát azért, hogy felírhasd rá Toszkánát.